Han åker jorden runt – för att äta på olika McDonalds

Här är 23 bilder från olika McDonalds, världen över.


James McGowan verkar verkligen tycka om McDonalds, han har nämligen besökt McDonalds i 53 olika länder och skrivit över 340 recensioner om de olika ställena.

Han har smakat allt från olika pajer i Thailand, friterad ost i Serbia, kycklingkorv i Malaysia, krabb-burgare i Japan och mycket mer. Han skriver om matupplevelserna i sin blogg, som har över två miljoner besökare, McDondald's Around the World.

– Människor har sagt till mig "Om du har möjligheten att åka till alla dessa länder, varför slösar du det på McDonalds?" Jag svarar att jag trivs med att dela med mig av saker online, människor verkar tycka om det. Och jag går inte upp i vikt, säger James till Wall Street Journal.

Bläddra i bildspelet för att se bilder från olika McDonalds världen över.


/
/
Mat
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du McDonalds?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.

Expresidenten Zuma stoppas från val i Sydafrika

Sydafrikas tidigare president Jacob Zuma har exkluderats från landets val i maj, meddelar valmyndigheten.

Femte person misstänkt för väskmordet

Ytterligare en person, en 27-årig kvinna, har häktats i sin utevaro misstänkt för inblandning i det så kallade väskmordet på Värmdö utanför Stockholm, rapporterar Smålandsposten.