Marias bild tystar alla som är emot amning offentligt

Maria Corry tröttnade på att hennes amningsbilder anmäldes flera gånger och gav svar på tal som spritts och hyllats över hela världen.


Maria Corry från North Carolina tröttnade på att hennes amningsbilder anmäldes på Facebook – gång på gång på gång – trots att inga bara bröst syntes. Från den första bilden som anmäldes fortsatte hon att lägga upp nya bilder med svar på tal och avslutade med en rejäl smäll som borde tysta alla som anmälde henne.


I sitt inlägg skriver hon bland annat "Eftersom bilden när jag ammar inte visar NÅGONTING men blev anmäld fem gånger så postar jag den här. Jag slår vad om att den har inte kommer bli anmäld eftersom du ser den här bilden stort i varje köpcenter du stiger in i. Det här rynkar man inte pannan åt eller anmäler eftersom du ser sådana här bilder överallt. Men att en kvinna som ammar sitt barn blir anmäld, det är absolut absurt!"

Maria Corry uppmanar andra kvinnor att posta sina amningsbilder och responsen har varit enorm. Många vill vara med för att visa att amning är – helt naturligt.

Bildkälla

Här är bilden Maria Corry publicerade första gången för att slå ett slag för att amning. Den anmäldes fem gånger.


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att det är okej att amma offentligt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

JO utreder Kinberg Batras rekryteringar

17-åring häktad efter mordet i Skärholmen

En 17-årig pojke häktas misstänkt för grovt skyddande av brottsling efter mordet i Skärholmen. Han förnekar brott, säger hans advokat Diyar Beddiro.

Polisen i Ljungby rapporterar om brand

"Larm om villabrand", skriver polisen på sin hemsida.

Galaxens mest massiva svarta hål har hittats

Astronomer har hittat galaxens hittills mest massiva svarta hål som bildats vid kollapsen av en stjärna, Gaia BH3. Hålet är 33 gånger mer massivt än solen.

Dålig pension? Så dämpar du ångesten över ekonomin: "Svårt"

Många längtar efter dagen som de får gå i pension, men hur gör man om pengarna inte räcker till? Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som berättar hur man ska hantera ångest över ekonomin.

Pensionärer köpte 87 vapen – kände sig otrygga

När Tullverkets kontrollgrupp öppnade en misstänkt försändelse från Tyskland fann de ett 80-tal olagliga elchockvapen. Men beställarnas ålder förvånade. Genomsnittsåldern hos de identifierade mottagarna var 69 år.