Bilderna som visar hur vacker naturen är – och rumpor

Det här Instagram-kontot prisar det vackra i naturen. Men också hur bra rumpor är.


Instagramkontot getyourassintonature har minst sagt tagit världen med storm. Med över 41 000 följare visar kontot upp fantastiska bilder på vackra naturlandskap.

Och rumpor. Massa rumpor. Rumpor överallt. Med fina historier om människor som verkligen trivs med att vara i naturen – eller snarare med att vara nakna i naturen. Jag menar om Justin Bieber kan så kan väl alla få visa upp sina bakdelar? Han har ju dessutom visat upp sin rumpa på Insta två gånger.

Sidan beskriver sig själva som inspiratörer för att komma ut och njuta av naturen. Vill du dela med dig av din röv i naturlandskapet? Då kan du berätta din historia på deras hemsida.

Bläddra i bildspelet för fler bilder på naturen och rumpor.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

1 timme sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

2 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

2 timmar sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.