Onsdag 6 Jul
Stockholm

Anna hämnades ovälkommen dickpic: "Vad tror karlar egentligen"

Anna tänker inte ta någon skit från ohyfsade män.
1 av 3
Anna tänker inte ta någon skit från ohyfsade män. Foto: Privat/TT
Anna ägde killen som skickat en ovälkommen snoppbild.
2 av 3
Anna ägde killen som skickat en ovälkommen snoppbild. Foto: Privat
Hon kan inte förstå varför folk tror att dickpicks ens ska fungera.
3 av 3
Hon kan inte förstå varför folk tror att dickpicks ens ska fungera. Foto: TT

Anna, 43, är kvinnan bakom statusen om hur man hanterar ovälkomna dickpicks på bästa möjliga sätt.

Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i tisdags som Anna blev kontaktad av en man i 40-års åldern som hon varit vän med på facebook i flera år. Anledningen till det är att de ursprungligen kommer från samma stad.

Mannen inledde konversationen med att skiva att han tyckte Anna hade en fin profilbild och om hon ville adda honom på chattappen Kik. Anna svarade snabbt att hon inte hade Kik och inte var intresserad av något sådant.

Då fortsatte mannen att fråga om Anna ville skicka bilder på sig själv till honom. Och sedan frågade han om inte Anna ville se “något busigt” och skickade sedan en dickpick som tydligen skulle vara "deras hemlighet".


Han fortsatte med att säga att det nu var Annas tur. Vid det här laget var Anna rejält trött på mannens ohyfsade fasoner och svarade att hon inte tänkte skicka något och att han kanske borde hålla sig till sin egen sambo och inte gå efter andra kvinnor. Mannen svarade med ännu en bild på sin penis.


Då fick Anna nog och tog en skärmdump av konversationen och skickade över det till mannens sambo.

– Hon blev ju ganska förvånad först kan man säga. Hon frågade när han hade skickat den, och jag kunde ganska snabbt bevisa vilken dag det varit. Då blev hon förståeligt nog ganska upprörd och sa att det inte var speciellt passande.

Sedan lade Anna upp en status på sin facebook där hon skrev:


– Jag ville att han skulle se den eftersom vi var facebookvänner. Men vi kan väl säga att han tog bort min som facebook-vän ganska snabbt efter att jag lagt upp den. Vilket är lite tråkigt, jag hade velat skicka honom artikeln.

Statusen blev viral efter att en av Annas bekanta lagt upp den i facebook-gruppen Dr Status. Anna medger att hon helt klart är lite överraskad.

– Det är ju ett uppvaknande om hur snabbt saker får spridning, säger hon.

När Anna tänker på vad som hänt blir hon dock förvånad snarare än road.

– Vad tror karlar egentligen? Att om de skickar bilder på sig så ska jag skicka bilder på mig? Det här är lite som en ny, dålig raggningsform, säger hon.

Anna vet inte hur mannens sambon gått vidare med det hela, men vi kan nog anta att det är ganska frostigt hemma hos den ivrige fotografen. Med all rätta.

Är det här en genial respons?
Tack för din röst!
Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.