Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mamman har fått hela världen att skratta – iförd Chewbacca-mask

- 21/05/2016, 22:53 -
Glädje!
1 av 3

Glädje!

Facebook

Mest kollade Facebook live-videon någonsin.
2 av 3

Mest kollade Facebook live-videon någonsin.

Facebook

37-åriga Candace.
3 av 3

37-åriga Candace.

Facebook

Det är knapp någon som inte sett videon – den har nämligen slagit rekord som mest sedda live-video på Facebook – någonsin!

Candace Payne har fått många att dela sitt videoklipp när hon pratar iförd en Chewbacca-mask – eller snarare inte kan sluta skratta.

Hon hade inte planerat att köpa masken när hon gick in i sin lokala butik utanför Dallas, Texas i USA. Konstigt nog ser hon inte sig själv heller som ett stort Star Wars-fan.

Den 37-åriga mamman var i butiken för att lämna tillbaks några varor och tänkte lägga sina födelsedagspengar på träningskläder, skriver BBC.

Videon var en livesändning som hon sände direkt från butikens parkering direkt efter att hon köpt Chewbacca-masken. Det är nu den mest kollade live-videon NÅGONSIN!

– Det är helt galet. Jag kan bara skratta för ärligt talat är det fånigt. Det känns som någon bara lekt med en miniräknare när jag kollar på antalet personer som kollat på videon, säger Candace till BBC.

I nuläget har klippet över 114 miljoner spelningar. Den föra detta mest kollade live-video när Buzzfeed spränger en melon hade lite över 10 miljoner spelningar.

Candace säger att hon kunde se sig själv i kameran och då kunde hon inte sluta skratta.

– Jag tänkte att Chewbacca har hittat sin glädje.

Hon säger också till BBC att hon ofta sänder live på Facebook från sitt liv som mamma och från sin kyrkgrupp.

Candace säger också att hon fått mycket kärlek från otroligt många på internet.

Och det går inte att inte le när man ser videon.


Har du sett videon innan?