- Foto: HBO

Här är vad som kan hända om du trycker topsen för långt in i örat

Läkaren Krunal Karade filmade när han opererade en patients öra. Patienten hade tryckt topsen lite för långt in. Varning för starka bilder.


Ofta får en höra att inget mindre än en armbåge ska in i örat. Men så är en där ändå när det kliar, med topsen så långt in det bara går att nå.

Men det finns en anledning till varför en inte ska göra det.

Brittiska Mirror skriver om en man som besökte Krunal Karade i tro att han bara hade lock för örat. I själva verket hade han använt en tops för att rensa öronen, och inte insett att bomullen höll på att lossna förrän det var för sent. Bomullen hade satt sig längst in.

Karade filmade operationen patienten när han drog bort bomullsbiten ur örat. Som ni ser i videon är det inte helt enkelt att ta bort bomull ur örat. Karade fick använda ett vasst redskap och det som kom ut var en blandning av bomull och öronhår, skriver Mirror.

Var det här spännande? Då kanske du vill läsa om vad som kan hända om du använder tops eller andra användningsområden för dina tops.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Blinken till Peking – ska pressa Kina om kriget

Trots gängvåldet – inget rår på knarkpriserna

Pandemi, inflation eller gängkrig – inget verkar bita på de historiskt låga gatupriserna på narkotika, enligt en ny rapport. Det visar på svårigheterna med att bekämpa den här marknaden, säger Ulf Guttormsson vid organisationen CAN.

Klart uppåt på Asienbörser

1 timme sedan
Det var klart uppåt för ledande index på Asienbörserna i onsdagens handel, till en del förklarad av optimism om de stora techbolagens utveckling.

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

2 timmar sedan
En man i 45-årsåldern döms till sju års fängelse efter att polisen hittat en stor mängd narkotika och vapen i hans lägenhet i Norrköping i höstas, rapporterar P4 Östergötland.

Biden lovar Ukraina vapen i veckan

2 timmar sedan
USA:s president Joe Biden lovar mer vapen till Ukraina redan denna vecka. Beskedet kommer sedan senaten i USA:s kongress som väntat sagt ja till ett stödpaket till Ukraina på nära 61 miljarder dollar, något som Kiev väntat på sedan i höstas.

Rysk robotattack mot Charkiv

2 timmar sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.