Hon nekades att gå på planet – på grund av sina shorts.
1 av 2
Hon nekades att gå på planet – på grund av sina shorts. - Foto: Facebook/TT
Flygbolaget säger att de har rätt att neka kunder som är "oanständigt klädda"
2 av 2
Flygbolaget säger att de har rätt att neka kunder som är "oanständigt klädda" - Foto: TT

​Hon nekades att gå på flyget – på grund av sina shorts

Maggie McMuffin från Seattle fick inte gå på flyget i Boston för att flygvärdinnan tyckte att hennes shorts var opassande.


Flygvärdinnan reagerade på att shortsen var “för korta.” Maggie, som arbetar som burlesk-dansare, hade haft på sig ett par randiga shorts med knästrumpor, skriver brittiska Metro.

Hon skulle få gå på flyget först hon hade klätt på sig mer, så hon tvingades gå och köpa ett par pyjamas-shorts i storlek XL så att de “täckte ordentligt.”

Maggies vän Molly McIsaac tog bilder på outfiten och berättade om händelsen på Facebook den 25 maj. Den har sedan dess delats över 1 600 gånger.


Flygbolaget JetBlue säger att de har rätt att avvisa vem som helst vars kläder kan uppfattas “oanständiga eller uppenbart stötande.”

Enligt företagets talesperson diskuterade besättningen med kunderna och kom gemensamt fram till att shortsen kunde kränka andra familjer ombord.

Företaget har bett om ursäkt till Maggie. Hon har också fått tillbaka pengar för shortsen och 162 dollar för biljetten, skriver Metro.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!