Danska Julie hörde när två män snackade skit om hennes kropp.
1 av 2
Danska Julie hörde när två män snackade skit om hennes kropp. - Foto: TT / Facebook
Där hon pratar om problemet med ideal kring "bikinikroppar".
2 av 2
Där hon pratar om problemet med ideal kring "bikinikroppar". - Foto: Stella

Julie hörde två män snacka skit om hennes bikinikropp – då gjorde hon det här

Julie låg helt lugnt och solade i sin trädgård när hon hörde att två personer sa elaka saker om hennes kropp.


25-årige Julie Ransby från Esbjerg i Danmark la ut ett omtalat inlägg på Facebook – som hyllas av otroligt många. Det handlar om kroppsideal.

Hon låg ute och solade i bikini i trädgården och hörde två män som pratade om hur hennes kropp såg ut.

En av männen ska ha sagt: "jag förstår inte hur man ens kan tänka sig att ligga där med bara en bikini på när man ser ut som henne".

– Jag låg två meter från dem och solade med headset på. De visste inte att jag kunde höra vad de sa. Jag tänkte säga något men när jag reste mig upp så gick de därifrån, säger Julie till danska MetroXpress.

Då tog hon till det näst bästa alternativet – Facebook. I inlägget problematiserar Julie att en bikinikropp i dag bara definieras som en tränad och slank kropp.

"En bikinikropp är en kropp med en bikini. Bara för att jag inte har en size 0 så har jag inte mindre rätt till att ha en bikini på mig" skriver Julie i inlägget som i nuläget fått över 68 000 reaktioner och blivit delat mer än 14 000 gånger.

Julie är givetvis glad över att inlägget blev så delat och till danska MetroXpress säger Julie att när solen tittar fram kommer hon lägga sig i trädgården med en bikini på.

Här är inlägget (på danska):


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!