1 av 3
- Foto: TT
2 av 3
- Foto: SVENSKA DAGBLADET
3 av 3
- Foto: Svenska Dagbladet/TT

”Jag är förälskad i min pappa” – här berättar hon om förbjudna kärleken

Efter flera år isär träffade kvinnan sin biologiska pappa – då uppstod känslor de båda inte hade räknat med.


Det kanske är det största tabuet som finns. Att vara sexuellt attraherad av en förälder. Nyheter24 har tidigare skrivit om så kallad genetic sexual attraction, som innebär att man bli förälskad i någon man har blodsband med.

Oftast uppstår detta när en person varit åtskiljd från en biologisk förälder under en längre tid – förälskelsen sker när de båda återförenas och upptäcker att det finns en attraktion. Och nu går en användare på Reddit ut med sin historia – och hur hon är förälskad i sin egen pappa. Kvinnan, som är adopterad, skrev att känslorna började uppstå när hon skulle återförenas med sin pappa

"Jag kommer ihåg att jag såg bilder på honom och blev upphetsad. Han var så stilig, och vi trivdes tillsammans direkt. Vi hade samma humor, intressen och musiksmak", skriver anonyma användaren throwaway298706.

Kontakten blev allt närmare, skriver kvinnan. Och till slut blev deras relation intim.

"Vi satt uppe på natten och pratade. Och jag minns inte vad jag tänkte, men plötsligt lutade jag mig fram och kysste honom. Och jag ville inte sluta, vi kunde inte sluta kyssa varandra. Efter det utvecklades situationen."

Kvinnan berättar hur deras hemliga förhållanden pågick under flera år, trots att hon hade pojkvän och pappan var gift.

"Hans fru ville inte ha med mig att göra. Innerst inne tror jag att hon visste vad vi höll på med. Till slut skiljde de sig och han flyttade in hos mig. Jag var så förälskad i honom, och jag tror aldrig jag kommer kunna känna så igen."

Pappan och dottern bor fortfarande tillsammans, och umgås som ett par.

”Jag glömmer bort att vi är släkt, eftersom så lång tid har gått sen allt hände. Vi älskar varandra väldigt mycket och vi kommer aldrig vilja vara med någon annan”, skriver kvinnan, som vill vara tydlig med att paret inte planerar att skaffa barn tillsammans.

En annan som hittade kärleken inom familjen är Shane, 19, som blev kär i sin mamma. Läs mer om det här.

/
/
GSA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vinstlyft för Hemnet

Stort vinstfall för JM

Bostadsbyggaren JM gjorde en rörelsevinst på 160 miljoner kronor för första kvartalet, ner från 417 miljoner samma period i fjol.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Karlstad

"Misstänkt påverkad bilist stoppad på Färjestad", skriver polisen på sin hemsida.

Halverad vinst för Boliden

Gruvbolaget Boliden gjorde en rörelsevinst på 1 615 miljoner kronor för första kvartalet, jämfört med vinsten på 3 405 miljoner samma period i fjol.

Polisen i Hedemora rapporterar om trafikolycka

"En bilist har kört i diket på Brändas väg öster om Vikmanshyttan", skriver polisen på sin hemsida.

Viaplay ska stoppa kontodelare – åtgärder väntas

Det krisdrabbade Viaplay vill få stopp på delningen av konton – utvecklingen är inte hållbar, menar tv-bolagets vd. Till sommaren väntas omfattande åtgärder.