Torsdag 15 Apr
Stockholm

Han återskapar bilden då han mötte sin hund för fösta gången – orsaken är så fin

Gordon och hunden Birdy har alltid varit bästa vänner. Nu har Gordon återskapat den första bilden på de två tillsammans, av en fin men lite sorglig anledning.
1 av 4
Gordon och hunden Birdy har alltid varit bästa vänner. Nu har Gordon återskapat den första bilden på de två tillsammans, av en fin men lite sorglig anledning. Foto: Facebook
Första gången de träffades var Gordon 14 och Birdy bara en valp.
2 av 4
Första gången de träffades var Gordon 14 och Birdy bara en valp. Foto: © Gordon Delacroix/ Facebook
Här är de tillsammans tio år senare på Birdys 10-års dag.
3 av 4
Här är de tillsammans tio år senare på Birdys 10-års dag. Foto: © Gordon Delacroix/ Facebook
Och så slutligen tillsammans på Birdys 15-års dag. Inte mycket har förändrats förutom Birdys storlek, Gordons ansiktshår och mängden häck i bakgrunden.
4 av 4
Och så slutligen tillsammans på Birdys 15-års dag. Inte mycket har förändrats förutom Birdys storlek, Gordons ansiktshår och mängden häck i bakgrunden. Foto: © Gordon Delacroix/ Facebook

Hundar är människans bäst vän, även i Gordon och Birdys fall. Nu har Gordon återskapat det första mötet mellan hund och husse, av en lite sorglig anledning.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Gordon Delacroix fick hunden Birdy när han bara var 14 år. Sedan dess har de följt varandra genom livet.

Birdy och husse Gordon har vuxit upp tillsammans på landet, och har alltid haft en väldigt nära vänskap. Så när Gordon blev äldre och flyttade in till stan för att gå på universitet åkte han fortfarande hem varje helg för att träffa sin vän, skriver Daily Mail.

Bildkälla: Facebook

Och när Gordon var färdigutbildad och skaffade sig en egen bostad fick Birdy flytta hem till honom.

Men nu har sagan tagit en sorglig, men lite oundviklig vändning. Birdy har nämligen diagnosticerats med cancer.

Gordon kände då att han ville göra något speciellt för sin bästa vän. Han mindes att de tagit en bild på dem båda tillsammans, när de träffades för första gången.

Gordon bestämde sig för att återskapa den fina stunden tillsammans, för det var så han ville minnas Birdy. Som den glada, tokiga, friska hund han en gång var.

Bildkälla: Facebook

Sedan beslutet har de tagit två nya bilder som är replikor av den första. Den ena togs när Birdy fyllde 10 år, och den andra togs på Birdys 15-års dag.

Gordon laddade upp bildserien på forumsajten Reddit och sedan dess har de setts över 2 miljoner gånger.

Bilderna är nästan helt identiska, till och med Gordons tröja är densamma som på den fösta bilden som togs för 15 år sedan, skriver Daily Mail.

Bildkälla: Facebook

Och visst är det fint?

Tycker du om hundar? Kanske så mycket att du önskar att du vore en hund? Läs då om de här männen som lever som hundar med koppel och allt.

Har du ett husdjur?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela