Onsdag 27 Okt
Stockholm

Meghan ler inte på sina gravidbilder – anledningen är otroligt tragisk

Meghan fick nämligen ett fruktansvärt samtal. Hennes man, som arbetade som polis, hade blivit ihjälskjuten under ett uppgrag i Greenville i South Carolina.
Meghan fick nämligen ett fruktansvärt samtal. Hennes man, som arbetade som polis, hade blivit ihjälskjuten under ett uppgrag i Greenville i South Carolina. Foto: Facebook

Inför sin dotters födelse gick Meghan till en fotograf för att ta en riktigt gripande och speciellt bildserie.

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Meghan är nog en av få som inte ler på sina gravidblider men när ni hör anledningen kommer ni nog att förstå.

Meghan fick nämligen ett fruktansvärt samtal. Hennes man, som jobbade som polis, hade blivit ihjälskjuten under ett uppgrag i Greenville i South Carolina.


Några månader senare skulle deras dotter födas. Meghan gick till en proffsfotograf för att ta en otroligt speciellt serie med bilder. I handen höll hon sin mans polisbricka och hela hennes mans poliskår var med.Flera tusen har nu blivit berörda över den tragiska historien som Meghan berättar.Fotografen var en vän till Meghan. Hon har berättat för ABC News om bilderna hon tog på Meghan.

– Tonen för hela tagningen var väldigt blandad. Det var väldigt nedtonat, men också bitterljuvt att veta att Meghan och Lennox har hela Grenvilles poliskår bakom sig.

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela