Fredag 21 Jan
Stockholm

Stevie hörde okänd kvinna skryta om sin kärleksaffär – då gjorde han det här

Stevie råkade höra en kvinna som skröt om sin kärleksaffär.
1 av 3
Stevie råkade höra en kvinna som skröt om sin kärleksaffär. Foto:
Steve tyckte så synd om mannen så han skrev avslöjade kvinnans hemlighet.
2 av 3
Steve tyckte så synd om mannen så han skrev avslöjade kvinnans hemlighet. Foto: Faksimil Facebook
Här är hans Facebook-inlägg om otroheten.
3 av 3
Här är hans Facebook-inlägg om otroheten. Foto: Faksimil Facebook

Stevie hörde hur kvinnan berättade för en annan man om hur hon ljugit för sin partner innan de började diskutera hotell.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Stevie, 22, från Blackpool, Storbritannien, arbetar inom byggnadsbranschen och en dag på jobbet inträffade något väldigt ovanligt.

Han råkande nämligen höra ett samtal mellan en kvinna och en man men det var verkligen inte vilket samtal som helst. Kvinnan berättade nämligen för mannen hur hon hade ljugit för sin partner om att hon skulle ha möten hela dagen.

Stevie, som verkligen tyckte synd om kvinnans partner, bestämde sig då för att skriva ut på Facebook om det samtal han råkat höra. Kanske i hopp om att mannen som kvinnan ljugit för skulle få syn på det och få reda på sanningen?

Han började inläget med mannens namn, som kvinnan under samtalat ska ha avslöjat.

David, är din flickvän/fru är i 40-årsåldern och gick till jobbet i morse klädd i en svart kjol, svarta tights och ljusblå skjorta och sa att hon skulle sitta i möten hela dagen, började Stevie sitt inlägg på Facebook och fortsätter:

– Det gör hon inte, hon stod alldeles nyss framför mig i garaget på Chester Shell och berättade för en annan man om hela den här historian som de skrattade åt. Oh, hon kör också en svart Ford Fiesta med registreringsnumret ***. Packa din saker och dra Dave.


Bildkälla: Faksimil Facebook

Inlägget har gillats 12 000 och fler än 5 000 personer har delat det. Han har dessutom fått tusentals vänskapsförfrågningar.

De flesta tycker att han har gjort helt rätt genom att avslöja kvinnans otrohetsaffär men många anser också att det är fel, skriver Metro UK.

Gjorde Stevie rätt när han avslöjade otroheten?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela