Shauna fick proffssminkning inför fest – blev inte alls som hon tänkt sig

- 26/07/2016, 13:13 -
1 av 7

2 av 7

3 av 7

4 av 7

5 av 7

6 av 7

7 av 7

Hon betalade 420 kronor för att sminkas professionellt, resultatet blev dock allt annat är professionellt.

Shauna Adamson kände för att unna sig lite lyx inför sin bästa väns 21-årsdag. Hon gick därför till sminkmärket Urban Decay för att få en makeover av en professionell make up-artist. Men resultatet blev allt annat än professionellt.

När Shauna kom hem och tittade sig i spegeln kunde hon knappt tro sina ögon. Hon hade bett om en täckande bas, och glittriga, sotiga ögon. I stället kände Shauna sig allt annat än glittrig.

"Jag ser ut som en mycket deformerad potatis" skriver hon i ett Facebook-inlägg efter sminkningen. Hon blev till och med tvungen att börja om från början helt och hållet.

Bildkälla: Facebook

Bildkälla: Facebook

Och för detta hade hon betalt make up-artisten på Urban Decay över 400 kronor.

Hon berättar för Metro UK att hon kände på sig redan i butiken att sminkningen kanske inte var helt perfekt, men hade ändå tackat tjejen och betalat. Först när hon kom hem till naturligt ljus insåg hon vilken katastrof det egentligen var.

Bildkälla: Facebook

Bildkälla: Facebook

Inlägget har i dag blivit ganska uppmärksammat på Facebook. Men vissa i kommentararerna har ifrågasatt om det är Shauna själv som gett sig den dåliga sminkningen.

Shauna själv slår dock ifrån sig de anklagelserna och laddade senare upp en bild på den sminkning som hon gett sig själv inför festen för att visa att hon själv är bättre på smink än den professionella tjejen på Urban Decay.

Bildkälla: Facebook

Urban Decay själva har bett Shauna om ursäkt och dessutom gett henne pengarna tillbaka. De har även erbjudit henne en ny makeover. Något Shauna kommenterar med:

"Som om jag skulle vilja gå tillbaka dit."

Du kan läsa Shaunas inlägg här under.


En som är riktigt vass på smink är Kylie Jenner, här visar hur hon sminkar sig med sin nya ögonpalett – steg för steg:

Nyheter24 har tidigare skrivit om svenska Felicia som sminkar sig som olika pokémon – och resultatet är helt magiskt.

Tycker du att sminkningen var värd 400 kr?