Steve blev minst sagt inte glad när han kom hem och såg lappen som han lämnat till sig själv.
Steve blev minst sagt inte glad när han kom hem och såg lappen som han lämnat till sig själv. - Foto: Giphy/Twitter

Steve kom hem full – och började bråka med sig själv

Det är lätt hänt att man kan bli lite osams på fyllan om det vill sig illa, men Steve tog det nog ett steg längre.


Steven Davidson från Australien verkar ganska schyst mot sig själv i de flesta fall. Den här lappen som han lämnat till sitt fulla jag tyder lite på det, men något gick ändå helt snett eftersom det verkar som om Steves fylla jag inte alls är en lika reko kille.

Steve lämnade nämligen en snäll lapp till sitt fulla jag inför hemkomsten efter utekvällen. På lappen stod:

"Till fulla Steve

Snälla drick den här vattenflaskan innan du går och lägger dig, sedan kan du äta kycklingvingarna i kylen. Bakfulla Steve kommer tacka dig.

Från nyktra Steve"

Bildkälla: Twitter

Vad nyktra Steve nog inte räknat med var det faktum att kalasfulla Steve inte alls gillade att bli tillsagd vad han skulle göra och inte göra.

Vilket urartade i det här meddelandet till fulla nyktra Steve.

Bildkälla: Twitter

Den lilla "konversationen" delades sedan på Twitter av en av Steves vänninor och blev snabbt viral. Brittiska The Mirror pratade med Steve om det lite ovanliga samtalet.

– Jag skrev lappen med tanken att det skulle kunna lindra min baksmälla, eftersom jag nu är på fel sida om 30 så blir de bara värre och håller i sig längre, säger han till tidningen.

Det här var Steves första försöka att prata med sitt fulla jag, vi får se om han vågar sig på det efter den där utskällningen. Men han medger också att han är känd för att prata med sig själv på fyllan.

– Jag är väldigt envis när jag är full så när jag såg lappen tänkte jag "ingen säger åt mig vad jag får och inte får göra", så jag svarade. Men jag minns att jag blev förvirrad över vilken Steve jag pratade med, därför är en del överstruket, säger Steve till The Mirror.

Efter utekvällen postade Steve den här statusen på Facebook så förhoppningsvis är allt frid och fröjd mellan nyktra och fulla Steve nu när de båda får kycklingvingar till frukost.

Bildkälla: Facebook

Nyheter24 har tidigare skrivit om man kan dö av att vara bakfull.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hamnat i bråk med dig själv?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

1 timme sedan
Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.