Om du känner sexårige Freddy – berätta att hans flaskpost nått Danmark

- 05/08/2016, 13:33
Kanske inte i Köpenhamn men någonstans i Danmark har det spolats upp flaskpost.
1 av 3

Kanske inte i Köpenhamn men någonstans i Danmark har det spolats upp flaskpost.

TT / Twitter

Skriven av sexårige Freddy.
2 av 3

Skriven av sexårige Freddy.

Twitter

Hjälp internet att hitta honom!
3 av 3

Hjälp internet att hitta honom!

TT NYHETSBYRÅN

Lille Freddys meddelande spolades säkert och tryggt i land i Danmark efter en stunds resa.

Har du någonsin skickat flaskport? Det mest tillfredsställande måste ju vara att få svar – och det hoppas vi att 6-årige Freddy Marr från London får.

Hans flaskpost spolades nämligen upp på land vid Udsholts strand i Danmark den 2 augusti i år. Den hittades av danske Carsten Horsnecker som la upp ett inlägg om det på Facebook i hopp om att hitta Freddy. Meddelandet har delats över 3 500 gånger – och en kommentar är att det kan vara en liten pojke född 1940 från London i Kansas, USA. Men varför står det då 2016 på brevet?


Meddelandet sprids också just nu på Twitter av notoriske flaskpostentusiasten Nicola White Mudlark (@TideLineArt) och har i nuläget fått mer än 11 000 retweets.

Tweetsen som följer spekulerar dels i om han faktiskt varit i Danmark och bara lämnat det där:

Till att någon påstår att det är ett ruskigt gammalt meddelande. Han måste dock ha missat att det dels är en skruvkorksflaska och att det står 2016 på meddelandet.

Vi hoppas att verkligen att Freddy får veta om att hans meddelande nått land. Det är ju snart hans födelsedag som han så fint skriver i meddelandet – den 2 september lär han bli sju år! Grattis i förskott, vännen!


Tror du att internet kommer att hitta Freddy?