Chloe bytte profilbild på Facebook – fick sjukt oväntad kommentar av sin mormor

Det är verkligen inte en kommentar man vill ha av någon.


När man känner sig riktigt snygg så känns det riktigt bra att lägga upp en selfie på sociala medier, eller hur? Chloe bestämde sig i alla fall för att publicera en ny profilbild på Facebook.

– Äntligen en selfie utan det där hund-filtret, skrev hon till bilden.

Bilden började få likes och allt var bra tills hennes mormor Mary bestämde sig för att kommentera bilden.

Men det var verkligen inte en kommentar som någon hade förväntat sig.

- Hur fantastisk skulle du inte se ut om du gick ner i vikt, skrev hennes mormor under bilden.


Som tur var lät Chloe inte kommentaren trycka ner henne utan hon svarade med ett trevligt tack. Snabbt därefter kommenterade folk hur fin Chloe såg ut.

Till Daily Mail berättade Mary att hon inte menade något illa med kommentaren och berättade att hon inte menade det som en pik. Hon tillade att hennes barnbarn var väldigt vackert.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Polisen rapporterar om fylleri / lob, Åre

1 timme sedan
"Centrala Åre, ung man omhändertagen av polis", skriver polisen på sin hemsida.

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

1 timme sedan
Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

1 timme sedan
Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.