Onsdag 27 Okt
Stockholm

Kvinna fick bröstmjölk "sprutad" på sig – när hon bad ammande mamma flytta sig

Mamman ombads att flytta sig, då ska hon ha sprutat bröstmjölk mot kvinnan som frågade henne enligt ett inlägg i en Facebookgrupp.
1 av 4
Mamman ombads att flytta sig, då ska hon ha sprutat bröstmjölk mot kvinnan som frågade henne enligt ett inlägg i en Facebookgrupp. Foto: TT
Mamman ska ha ammat sin bebis i en park.
2 av 4
Mamman ska ha ammat sin bebis i en park. Foto: TT
Något den andra kvinnan ansåg olämpligt eftersom hon var där med sitt eget barn och sin "lättdistraherade man".
3 av 4
Något den andra kvinnan ansåg olämpligt eftersom hon var där med sitt eget barn och sin "lättdistraherade man". Foto: TT
4 av 4

Enligt ett inlägg i en Facebook-grupp ska mamman ha sprutat bröstmjölk på kvinnan som bad henne flytta sig när hon ammade sin bebis.

Kommentera (49)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den brittiska kvinnan ska enligt Facebook-inlägget som lades upp i en grupp vid namn "Dartford gossip" ha gått fram till en mamma och bett henne flytta på sig när hon ammade, skriver Metro UK.

Anledningen ska enligt inlägget ha varit att kvinnan ansåg det olämpligt att amma i parken då hon var där med sitt eget barn och sin "lättdistraherade make".

Då ska mamman enligt inlägget ha sprutat bröstmjölk på kvinnan och bett henne att "dra åt helvete".

Bildkälla: Faceboook


Inlägget har fått flera hundra delningar och över 500 kommentarer. Men många av kommentarerna tar istället den ammande mamman i försvar. Många anser att det är kvinnan som bett den ammande mamman att flytta på sig som borde skämmas, och att hon snarare borde ha koll på sin "lättdistraherade" make.

Huruvida historien är sann eller inte är det ingen som vet i nuläget.

Nyheter24 har tidigare skrivit om en kvinna som ammar sin vuxna man varje dag.

Gjorde mamman rätt?
Tack för din röst!
Kommentera (49)
Kopiera länk
Dela