Fitnessmamman visar upp sin mage: Är stolt över att inte vara perfekt

Hon har fött tvillingar, hon har ett sexpack, hon anser att hon inte är perfekt, men hon är stolt över det.


Anna Strode, 31, driver Instagram-kontot "Fit Twin Mama" som har över 50 000 följare. Där delar hon med sig av träningstips och bilder på hennes bedårande tvillingar. Och Anna är i en fantastisk form trots att de båda små guldklimparna bara är åtta månader gamla än så länge, skriver Metro UK.

Men trots att det verkar som hon skulle kunna vara hur nöjd som helst med sin kropp så visar även Anna att det finns saker som hon har komplex över. Hon delar med sig av tankarna i ett inlägg på Instagram som nu blivit viralt.

I inlägget skriver hon att den lösa huden på hennes mage är en del av hennes kropp hon kanske inte känner sig så nöjd med.

– Men gissa vad, jag har bestämt mig för att bådabilderna ska göra mig stolt, skriver den Melbourne-baserade instagrammaren.

– Bristningar, lös hud, plufsiga magar, hängiga bröst – det är dags att omfamna det, för alla mammor är vackra" avsluta hon.

Inlägget har fått över 3000 gilla markeringar och många tackar i kommentarerna för inlägget och säger att det hjälpt andra mammor att acceptera sina nya kroppar som de fått efter graviditeten, skriver Metro UK.

– Jag ska snart sluta amma och jag vet att mina bröst kommer se förfärliga ut. Det är svårt att säga hejdå till din gamla kropp och acceptera den nya. Ditt inlägg gör den övergången enklare, skriver en person.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Courtney som ville vara modellsmal – men nu älskar sina kurvor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde alla känna sig nöjda med sina kroppar?
Tack för din röst!