Han skulle fria till sin flickvän – om hon fick så här många likes på Facebook

Han hade redan planerat att fria men när han hörde om det här bytte han plan på en gång.


Rhys Green, 23, blev inspirerad av något som många gör på Facebook. Nämligen det här med att om man får ett visst antal likes ska någon ge dig något du vill ha. Men han tog det verkligen till nästa nivå.

Hans flickvän Hannah Tolley, 25, berättade för honom att hon hade sett många personer på Facebook som fått en valp eller dator när de nått ett visst antal likes. Green hade redan planerat att fria till sin flickvän genom att placera en ring i en sushirulle, eftersom det var hennes favoritmat.

– Men när Hannah nämnde det där med Facebook, då visste jag att jag skulle göra det så i stället, säger han till Metro UK.

När han hade berättat att hon behövde få 489 likes, 499 kommentarer och 500 delningar så skrev hon en status på Facebook. Skulle hon få det skulle han fria live till henne på Facebook. På bara ett dygn hade hon nått över målet, vilket hon själv var chockad över.

Bildkälla: Faksimil Facebook

– Jag var verkligen nervös. Jag ville så gärna gifta mig med Rhys så jag bad att folk skulle gilla inlägget, säger hon till Metro UK.

Självklart höll paret också sitt löfte – Rhys sände hela frieriet live på Facebook och tydligen planerar de att sända sitt bröllop live också.

Bildkälla: Faksimil Facebook

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du gift?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

Flera skadade i Västerås

Flera personer har hittats skadade utomhus i centrala Västerås, skriver polisen på sin hemsida.

Ändringen i pensionen får skarp kritik: "Orättvist"

Tjänstepensionen ska göras om, det föreslår riksdagens pensionsgrupp. Men två tunga pensionärsnamn riktar skarp kritik mot förslaget, som de menar kommer leda till större orättvisor mellan de rika och fattiga pensionärerna.

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

När 39-årige pappan Mikael dödades av gängkriminella i Skärholmen lämnades hans 12-årige son faderlös. För att hjälpa pojken påbörjades en insamling via poliskonstapeln Mustafa Panshiris privata swishkonto, som samlade in över en miljon kronor. Nu riskerar han dock en rejäl skattesmocka om han inte ser upp. – Jag var tvungen att göra något, säger Mustafa Panshiri till Nyheter24.

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.