Mamman åkte på tjejhelg – hennes ärliga lapp till mannen är helt suverän

När sexbarnsmamman Meghan åkte på en minisemester lämnade hon en brutalt ärlig lapp till sin man.


Sexbarnsmamman Meghan Oeser skulle åka bort med tjejkompisarna över en helg och hennes man Kevin skulle ta hand om barnen. Hon bestämde sig då för att skriva ihop ett brev till honom på Facebook med instruktioner och hon var brutalt ärlig.

Familjen, som bor i Alsip i den amerikanska delstaten Illinois, har sex barn vilket medför mycket ansvar och jobb.

– Käraste make, jag skriver till dig av kärlek – inte fruktan, skriver Meghan i sitt Facebook-inlägg och fortsätter:

– Kväll, dag, frukost och någonstans kring lunch är alla tidpunkter som lätt kan förväxlas med HELVETET och få Satan att likna en My little pony i jämförelse.

Hon skriver sedan, med mycket humor, och skildrar en typisk familjemiddag där alla vill äta något som ingen annan vill. Hon skriver också att det brukar sluta med att alla äter flingor. Sedan fortsätter hon med rutinerna när det är läggdags och börjar skriva ”Stort. Jävla. Lycka. Till, kompis".

– FÖRSÖK inte ens att få på Penny något annat än ett nattlinne. Och om du inte kan hitta ett nattlinne, fortsätt för fan att leta. Hon kommer att fråga efter sitt Mimmi Pigg-nattlinne, men så fort hon fått det på sig så kommer hon att vrida sig i plågor eftersom det uppenbarligen håller på att att strypa hennes jävla armar.

När det kommer till frukost rekommenderar hon sin man att dricka så mycket kaffe att han börjar skaka. Hon fortsätter sedan med dagens första alkoholintag som det är dags för vid lunch.

– Vi ses på söndag. Om du vill få någonting annat gjort i helgen, stort jävla lycka till med det. Pussar. Din fru, avslutar Meghan brevet.

Här är hela hennes inlägg.


/
/
Man
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!