Hunden George var ensam och deprimerad – nu har han fått en ny vän

Efter att Gorge förlorat sin bästa hundvän för två år sedan har han varit deppig. Men nu har han fått en ny, och oväntad,bästis.


Hunden Georges bästa vän, labradoren Blackie, gick bort för två år sedan. De båda hade varit vänner i hela tolv år så när George blev ensam kvar på matte Jacquie Litton gård i Tennessee, skriver WKWOW.

Sorgen efter Blackie gjorde att George inte längre ville leka eller springa som han gjort förut. Att se honom så ledsen krossade Jacquies hjärta. Men så en dag dök en oväntad besökare upp.


Plötsligt en morgon stod det en anka på familjens veranda. Ankan vaggade direkt över till George och satte sig med honom. Och sedan den dagen har de båda ett väldigt starkt band till varandra. De är mer eller mindre oskiljaktiga.

"Vi har igen aning om varifrån anden kommer, men han älskar verkligen George, och sedan ankan anlände har George inte ylat eller varit sorgsen en enda gång" skrev Jacquie på sin Facebook.


De två vännerna gör nu allt tillsammans, de går på promenader, de sover bredvid varandra och de brukar till och med bara sitta tysta bredvid varandra när George behöver lite space.

Nästa steg för Jacquie blir att göra om familjens fågelbad till en ordentlig damm så att ankan har någonstans att mysa i sitt naturliga element. Och förhoppningsvis vill ankan göra om familjens gård till sitt permanenta hem så att han och George kan fortsätta hänga.


Familjen har också haft lite problem med fågelspillning inomhus men matte Jacquie säger att det är värt det så länge George är lycklig igen.

– Han kommer inte längre och möter en vid bilen och ser ledsen ut du vet, säger en överlycklig Jacquie till WKWOW.

– De är helt olika arter men de ha hittat trygghet och vänskap hos varandra, avslutar hon.


Nyheter24 har tidigare skrivit om den här pojken som gav en hemlös hund mat och nu är de bästa vänner.

And
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du en vän som alltid gör dig glad?
Tack för din röst!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

1 timme sedan
Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.