Stockholm

Hunden George var ensam och deprimerad – nu har han fått en ny vän

Efter att Gorge förlorat sin bästa hundvän för två år sedan har han varit deppig. Men nu har han fått en ny, och oväntad,bästis.


Läs mer

Hunden Georges bästa vän, labradoren Blackie, gick bort för två år sedan. De båda hade varit vänner i hela tolv år så när George blev ensam kvar på matte Jacquie Litton gård i Tennessee, skriver WKWOW.

Sorgen efter Blackie gjorde att George inte längre ville leka eller springa som han gjort förut. Att se honom så ledsen krossade Jacquies hjärta. Men så en dag dök en oväntad besökare upp.


Plötsligt en morgon stod det en anka på familjens veranda. Ankan vaggade direkt över till George och satte sig med honom. Och sedan den dagen har de båda ett väldigt starkt band till varandra. De är mer eller mindre oskiljaktiga.

"Vi har igen aning om varifrån anden kommer, men han älskar verkligen George, och sedan ankan anlände har George inte ylat eller varit sorgsen en enda gång" skrev Jacquie på sin Facebook.


De två vännerna gör nu allt tillsammans, de går på promenader, de sover bredvid varandra och de brukar till och med bara sitta tysta bredvid varandra när George behöver lite space.

Nästa steg för Jacquie blir att göra om familjens fågelbad till en ordentlig damm så att ankan har någonstans att mysa i sitt naturliga element. Och förhoppningsvis vill ankan göra om familjens gård till sitt permanenta hem så att han och George kan fortsätta hänga.


Familjen har också haft lite problem med fågelspillning inomhus men matte Jacquie säger att det är värt det så länge George är lycklig igen.

– Han kommer inte längre och möter en vid bilen och ser ledsen ut du vet, säger en överlycklig Jacquie till WKWOW.

– De är helt olika arter men de ha hittat trygghet och vänskap hos varandra, avslutar hon.


Nyheter24 har tidigare skrivit om den här pojken som gav en hemlös hund mat och nu är de bästa vänner.

Har du en vän som alltid gör dig glad?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Civilanställd gjorde slagningar på bekanta

Publicerades: 1 timme sedan

Spotify glänste på Wall Street

Publicerades: 1 timme sedan

Hundsmugglartrio döms till fängelse

Publicerades: 2 timmar sedan

Skottlossning mot bostad i Arboga

Publicerades: 2 timmar sedan

Polisen i Örnsköldsvik rapporterar om narkotikabrott

Publicerades: 3 timmar sedan

Officiellt från Ukraina: EU-toppmöte i Kiev

Publicerades: 3 timmar sedan

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.