Söndag 19 Sep
Stockholm

De här Pokéburgarna kommer få dig att vilja fånga alla

De här Pokéburgarna fångar vi gärna!
1 av 4
De här Pokéburgarna fångar vi gärna!. Foto: Instagram
Charmanderburgaren som ska vara lite kryddig och har lavaost.
2 av 4
Charmanderburgaren som ska vara lite kryddig och har lavaost. Foto: Hashtag Burgers
Pikachu med sina pommesöron.
3 av 4
Pikachu med sina pommesöron. Foto: Hashtag Burgers
Och så Bulbasaur som är lite grönare än de andra men ska smaka som en Big Mac om man ska tro skaparna.
4 av 4
Och så Bulbasaur som är lite grönare än de andra men ska smaka som en Big Mac om man ska tro skaparna. Foto: Hashtag Burgers

Det började med Pokémon-pizzan och nu kommer nästa bedårande Pokémonmat – Pokéburgaren.

Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Vi vet, vi vet, den värsta hetsen runt Pokémon Go har lagt sig. Först kom Pokémon pizzan, sedan Pokéwalkern, sedan Pokémon-Taxin... MEN ta en liten liten stund att se på de här hamburgarna bara. Vi lovar att det kommer göra din tillvaro lite bättre.

De tre supersöta hamburgarna ser (nästan) exakt likadana ut som Pikachu, Bulbasaur och Charmande.Förutom att de också ser helt sjukt goda ut.

Bildkälla: Hashtag Burgers

Det är restaurangen Down-N-Out som grundats av en grupp som kallar sig Hashtag Burgers som skapat de bedårande Pokéburgarna. Down-N-Out är en australiensisk hyllning till den välkända kaliforniska kedjan In-N-Out Burger.

Pokéburgarna är alla smakmässigt inspirerade av den Pokémon som den förställer berättar Ben Kagan från Hashtag Burgers för Mashable Australia.

Bildkälla: Hashtag Burgers

– Charmanderburgaren är ganska stark och har ost som ser ut som en vulkan som droppar från den. Bulbasauren innehåller mer grönt och är mer avskalad – men den smakar typ som en Big Mac. Pikachu burgaren är lite mer skojig, med våra "tiger pommes" som öron, förklarar Kagan.

Den Pokémon-tränare som vill köpa sig en burgare kommer dock inte få välja sin egen utan en del av grejen är att det blir en överraskning vilken du får. Burgarna säljs till och med den tredje september i en begränsad upplaga.

Bildkälla: Hashtag Burgers

Så om du har planerat en trip till Sydney i Australien så får du nog skynda dig från flygplatsen så du kan lägga vantarna på en (eller tre) Pokéburgare.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att McDonald's tänker börja servera finburgare (alltså riktigt fina).

Vill du prova Pokéburgaren?
Tack för din röst!
Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela