Lördag 18 Sep
Stockholm

Josh trodde att han åt leverpastej – visade sig vara något helt annat

Josh fick sig en rejäl överraskning när han insåg vad han haft på mackan istället för leverpastej.
1 av 2
Josh fick sig en rejäl överraskning när han insåg vad han haft på mackan istället för leverpastej. Foto: Facebook
Josh med flickvännen Abigail, som skrattade ordentligt åt pojkvännens misstag.
2 av 2
Josh med flickvännen Abigail, som skrattade ordentligt åt pojkvännens misstag. Foto: Facebook

Josh är kock, men det hjälper inte om han ändå inte kan skilja det han äter.

Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

23-åriga kocken Josh Barraclough från Grimsby, Storbritannien kom hem efter jobbet och skulle göra sig lite mellanmål. Lite trött efter passet kollade i kylen och hittade leverpastej (trodde han), som han valde att ha på sin smörgås, skriver Metro UK.

Det Josh inte visste var att han nästa dag skulle få en obehaglig överraskning. Hans flickvän Abigail bad honom då att mata familjens 13 veckor gamla chihuahua.

När Josh kommit och frågat Abigail tre gånger var hundmaten var, och hon svarat "i kylen" började Josh ana oråd. Och snart stod det klart vad hans misstag varit.

Han hade använt hundmaten som leverpastej... och ätit den. Josh själv verkade inte tycka det hela var en så stor sak egentligen.


– Det smakade lite lökigt, för att vara ärlig. Jag tycker egentligen inte så mycket om leverpastej utan äter hellre ost och skinka, men jag hade just jobbat och ville ha något att äta.

Flickvännen Abigail tyckte Josh misstag var så komiskt att hon bestämde sig för att driva det hela ännu längre. Dagen efter att Josh misstag uppdagats dök hon upp utanför pojkvännens jobb med en burk Pedigree hundmat och en lapp där det stod: "Du glömde din lunch. Var en snäll pojke nu".

– Det faktum att det är en kock som gör misstaget gör det ännu roligare, säger hon.

Abigail lade också upp en status på Facebook om pojkvännens miss. Inlägget blev snabbt viralt och spred sig som en löpeld över Facebook och har i dagsläget 29 000 gilla-markeringar och över 3000 delningar.

– När det började sprida sig kände jag att jag kanske hade mobbat Josh lite för hårt, men han bryr sig inte, säger Abigail till Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om mat som inte är farligt för människor – men som kan döda din hund.

Vad hade du helst ätit?
Tack för din röst!
Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela