Det finns många dåliga anledningar att sluta dejta någon. Bland annat att personen luktar pannkakor.
1 av 2
Det finns många dåliga anledningar att sluta dejta någon. Bland annat att personen luktar pannkakor. - Foto: TT
I artikel har vi listat sju otroligt dåliga anledningar till att dumpa någon eller säga nej till en dejt.
2 av 2
I artikel har vi listat sju otroligt dåliga anledningar till att dumpa någon eller säga nej till en dejt. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Flickvännen luktade pannkakor – och andra idiotiska anledningar till att folk gjort slut

Det finns dåliga och det finns bra anledningar till att göra slut eller att inte dejta en person. Här har vi listat sju dåliga anledningar.


Vi alla har nog struntat i en dejt eller avslutat ett förhållande på tveksamma grunder.

Om du har haft dåligt samvete över det så kan du sluta med det. Det är nämligen en stor sannolikhet att många andra har gjort värre saker än du.

Reddit går det att läsa hur personer har dumpat sina partners och vad för egenskaper hos en person som gör att de säger blankt nej till en dejt.

1. Kan inte simma

Som den här användaren. Hen skulle aldrig dejta någon som inte kan simma där det är djupt. Visst, det kanske är lite konstigt att inte kunna simma i vuxen ålder men tänk om det skulle vara den rätta.


Bildkälla: Reddit

2. Flugproblem

Många verkar ha problem med flugor. Som den här personen som inte skulle klara av om partnern inte märkte när det kröp flugor på dem.

Bildkälla: Reddit

3. Flugproblem igen

Det fanns en till som inte gillade flugor på sin dejt. Men här handlade det mer om att personen skulle se dum ut när det blir hen som får vifta bort flugan när dejten inte bryr sig ett skit.


Bildkälla: Reddit

4. Luktade pannkakor

En användare skriver att han dejtade en tjej som luktade pannkakor. Till en början var det en bra grej. Pannkakor är ju gott. Men till slut blev det för mycket och han gjorde slut. Han skriver att det tog ett tag innan pannkakor var aktuellt att äta igen.

Han lär nog INTE dejta någon som luktar pannkakor i fortsättningen.

Bildkälla: Reddit

5. Beställa kött välstekt

Vissa tar det här med kött väldigt, väldigt seriöst. En användare skulle aldrig dejta någon som beställer en köttbit "well done".

Bildkälla: Reddit

6. För snygg

Om dejten helt enkelt är för snygg så struntar den här personen i att gå på dejten. Inte för att hen ogillar snygga människor utan för att de skrämmer hen.

Bildkälla: Reddit

7. Svårt med språket

Om du inte vet hur du ska använda your och you´re så är det klippt för dig om du vill dejta den här användaren. De som inte behärskar det här måste hata internet. Innan gick det ju inte alls att testa sina framtida dejtobjekt på samma sätt.

Bildkälla: Reddit


Slutsatsen vi kan dra av denna lista är väl helt enkelt: ät inte pannkakor innan en fest om du vill hitta ett ragg, lär dig simma men kanske framförallt vifta för guds skull bort flugan som surrar runt dig.

Om du har dessa brister och inte kan få bort dem så kanske du känner dig som den här personen:

Bildkälla: Reddit

Bildkälla

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du dumpat någon av en larvig anledning?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Israelisk militär: Över 200 dödade vid sjukhus

Anhöriga släppta efter mordet i Mark

De två anhöriga till den mordmisstänkta 17-åringen, som tidigare häktats misstänkta för grovt skyddande av brottsling, har nu släppts. Misstankarna kvarstår dock, rapporterar P4 Sjuhärad.

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

Påsken 2024 har anlänt vilket har fått polisen att gå ut med både varningar och starka uppmaningar till alla de som reser bort under påskhelgen. Du bör nämligen ta höjd för allt från hur du förebygger inbrott till hur du ska tänka om du går på fjällvandring.

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Ett par i Malmö kan vräkas efter att ha slarvat med sopsorteringen. I en intervju med Hem & Hyra säger hyresvärden att slarvet tyder på att det finns "en massa bråte" i lägenheten.

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

Arbetslösheten i Tyskland ökade med 4 000 personer i mars. Det var färre nya arbetslösa i EU:s största ekonomi än väntat. Snittprognosen bland analytiker låg på en ökning på 10 000 personer, enligt en sammanställning av prognoser gjord av Bloomberg.

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.