Steve delar säng med 25 hemlösa hundar – och buksvinet Bikini

Han räddar hemlösa djur på löpande band. Nu har Steves udda gäng en halv miljon följare i sociala medier.


Har du väl skaffat fler än två djur så är det ofta kört, då kan du lika gärna gå all in och samla på dig ännu fler. Någon som verkligen vet hur lätt hänt det är att husdjurssamlandet eskalerar, är Steve Greig från Denver i Colorado, USA.

Hans omåttligt populära Instagramkonto Wolfgang2242 har över en halv miljon följare. Och när du ser bilderna är det inte direkt svårt att förstå varför.


Steve har nämligen närmare 25 husdjur, som inkluderar en hel drös hundar, katter, ankor, småfåglar och sist men inte minst det stora buksvinet Bikini, som är övertygad om att hon är en i gänget bland hundarna.


– Min älskade hund Wolfgang dog i en tragisk olycka. Jag försökte hitta ett sätt att ge hans död en mening och hylla honom för allt han betydde för mig, säger Steve till Nyheter24.

Så han bestämde sig för att adoptera en riktigt gammal hund, någon som var minst trolig som adoptionskandidat i vanliga fall. Den lyckligt lottade adoptivhunden blev 12-åriga chihuahuan Eyore, som hade dåliga knän och blåsljud på hjärtat.


Sen bara rullade det på. Varje gång Steve mötte en djur som såg ut att inte kunna få ett bra hem, så såg han till att ta hand om det. Allt för att hylla minnet av sin saknade Wolfgang.


– Det tar helt klart en hel del tid att ta hand om alla djur och det är som ett deltidsjobb i sig. Men de är min familj. Och det är en fin känsla att veta att de små liven blir älskade och omhändertagna tillsammans i det hem de förtjänar, säger Steve till ABC News.


I bildspelet ovan kan du ta del av fler av de fantastiska bilderna på Steves underbara lilla gäng.

Missa inte den rörande historien om hemlösa hunden Rubio, som väntade i ett halvår utanför en flygvärdinnas hotell för att få henne att adoptera henne.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Önskar du också att du hade 25 husdjur?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Ängelholm rapporterar om trafikolycka

"Husbil och personbil i olycka, E6.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i olycka, Sätofta.", skriver polisen på sin hemsida.

Höjd BNP-siffra från USA

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 3,4 procent i fjärde kvartalet i fjol, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement.