Sofia behövde sätta upp håret på krogen – morgonen efter fick hon en chock

Sofia var ute på krogen med sina vänner när hon insåg att hon ville sätta upp håret. Det hon sedan använde är det nog få som tänkt på att använda.


Sofia Karmefjord från Stockholm var ute med sina vänner på krogen i helgen. Det hela var en livad tillställning med mer än bara saft att dricka.

– När jag vaknade på morgonen och kände på mitt hår var det alldeles kladdigt. Jag trodde först jag spytt i det och blev livrädd, berättar Sofia för Nyheter24.

När hon sedan tog loss det som håret var uppsatt med fick hon en smärre chock. I håret hade hon nämligen en kondom.

– Jag fattade ingenting, sedan fick jag en flashback från krogen då jag ville sätta upp mitt hår. Så jag kom på att jag kunde använda en kondom, vilket jag tyckte var en så sjukt smart idé då, skrattar Sofia.

Sofia hade tagit upp en kondom och sedan bara rivit sönder den med sina nygjorda, spetsiga gelénaglar. Sedan satte hon helt enkelt upp håret i en tofs. Det enda lilla problemet med håruppsättningen var bara att resten av kondom fortfarande hängde kvar.

– Ja, det var kanske inte så himla snyggt, men det fungerade förvånansvärt bra.

Det här är inte första gången Sofia gör hårsnoddar av oväntade grejer. Hon har också använt ett par svarta spetstrosor för ändamålet en gång.

Sofia lade upp en bild på kondomen på Twitter efter att hon gjort den gruvliga upptäckten. Inlägget har fått många att skratta och har i nuläget retweetats 600 gånger och fått 2300 gillamarkeringar.

Hennes kompisar verkar dock ta Sofias hårsnoddskreativitet med ro. Hennes väninna Elin skrev det här till Sofia efter att hon upptäckt den.

Så vilket betyg skulle du ge kondomen som hårsnodd?

– Alltså den höll ju hela natten så en sjua kanske. Det dras ju ner lite av att det inte var så snyggt... eller fräscht. Mitt hår blev lite fettigt av den också så det blir minuspoäng för det.

Och nej, kondomen var inte använd när Sofia använde den som hårsnodd, så alla vet.

Så om du är ute och inte har någon hårsnodd med dig det vet du vad du ska göra i fortsättningen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om 13 problem du stöter på om du har långt hår.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du testa att sätta upp håret med en kondom?
Tack för din röst!