Tisdag 21 Sep
Stockholm

Lilla Kevin är så pepp inför skolstarten – hans reaktion är allt

Kevin kan nog vara bland de gladaste barnen någonsin, på väg in till sin första skoldag i en ny skola.
1 av 3
Kevin kan nog vara bland de gladaste barnen någonsin, på väg in till sin första skoldag i en ny skola. Foto: © FOX 7 Austin Faksimil Youtube
Kevin funderar lite över vad han gillar bäst i skolan.
2 av 3
Kevin funderar lite över vad han gillar bäst i skolan. Foto: © FOX 7 Austin Faksimil Youtube
Han vill också skicka en hälsning till alla andra skolbarn. Missa inte det i det urgulliga klippet längst ner i artikeln.
3 av 3
Han vill också skicka en hälsning till alla andra skolbarn. Missa inte det i det urgulliga klippet längst ner i artikeln. Foto: © FOX 7 Austin Faksimil Youtube

Lilla Kevins pirriga och härliga intervju inför skolstarten har gjort honom till internetkändis över en natt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nu har ett nytt läsår dragit igång ordentligt för alla skolbarn runt om i världen, något som ses fram emot i varierad peppgrad.

Någon som verkligen är entusiastisk inför skolstarten är nyblivna fjärdeklassaren Kevin Ortega från Austin, Texas.

Efter att han och hans pappa Tano blev stoppade utanför skolan för en snabb TV-intervju för Fox 7 Austin så har Kevin på kort tid blivit något av en internetkändis.

Vilket inte är så konstigt heller, med tanke på att hans härligt spontana svar om hur mycket han älskar matte och forskning, men också hans hjärtvärmande förhoppningar om att få fler än en vän i sin nya skola.

Innan den entusiastiska intervjun var över passade Kevin på att informera oss alla om att hans mamma tror att han är en liten bebis som inte kan ta sig själv till skolan. Han måste dessutom ha på sig hjälm när han cyklar.

Vi kan nog alla känna igen oss i den pirriga och nervösa känslan inför första dagen i en ny skola efter ett långt sommarlov. Och det där evinnerliga tjatet om hjälm och reflexer, det kommer ju lite på köpet.

Här kan du se det underbara filmklippet på peppade lilla Kevin, som nu har visats över en halv miljon gånger på bara några dagar.

Skolstarten är även en plåga för väldigt många elever, på grund av mobbing och utanförskap. Missa inte den oerhört starka hälsningen till Sveriges skolbarn, från Andreas Johnsson bakom organisationen Supermanprojektet.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Är du också glad över det nya läsåret?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela