Abbi fick en speciell överraskning av sin mamma – nu skrattar alla åt den

Abbis mamma ville påminna sin dotter om hennes 16-årsdag.


När Abbi Price från Coventry fyllde 18 år fick hon en riktigt speciell födelsedagstårta av sin mamma. En tårta som beskrev Abbis 16-årsdag. I alla fall hur dagen slutade.

Hennes mamma Sharon hittade nämligen sin dotter i badrummet, med huvudet i toaletten.

Bildkälla: Twitter

Och den 26 augusti när Abbi fyllde år blev hon påmind om den dagen som inte riktigt slutade som planerat. Mamman planerade ett firande och specialbeställde en tårta som föreställde Abbi med huvudet i toaletten.


Efter att ha sett sin tårta bestämde Abbi sig för att dela med sig av den otroligt speciella tårtan på sin Twitter.

– Jag har fortfarande inte kommit över min födelsedagstårta, skriver hon till bilderna.

Bilderna har redan blivit gillade över 50 000 gånger och många har kommenterat bilderna. Det här är konst, skriver en användare och många skriver att de älskar tårtan. Hennes mamma verkar i alla fall ha ett riktigt sinne för humor, skriver Metro UK.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Positiva toner inom tjänstesektorn

Trafikverket: E6 kan öppna i sommar

E6 utanför Stenungsund kommer att öppna tidigare än beräknat, meddelar Trafikverket.

Krisande Body Shop lägger ner i Sverige

Skönhetskedjan The Body Shop lägger ned verksamheten i Sverige. På en extrainsatt bolagsstämma beslutade man att ansöka om likvidation för The Body Shop Svenska AB, rapporterar Market.

Tysk gripen för Kinaspionage i EU-parlamentet

En assistent till en tysk högerpolitiker har gripits för misstänkt spionage för Kinas räkning, meddelar åklagare. Mannen anklagas för att ha försett kinesisk underrättelsetjänst med information om förhandlingar i Europaparlamentet.

Polisen i Stockholm rapporterar om trafikolycka

"Polis och ambulans kallas till Cederdalsvägen/Valhallavägen med anledning av en trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.

Apple tappar stort i Kina

Apples Iphone-försäljning i Kina rasade med 19 procent under första kvartalet. Det var den sämsta utvecklingen sedan pandemin slog till 2020, enligt siffror från den oberoende analysfirman Counterpoint.