Fotografen fångade ett riktigt magiskt ögonblick.
1 av 2
Fotografen fångade ett riktigt magiskt ögonblick. - Foto: Mike Karas/TT
Fotografen fångade den här bilden när han var ute och vandrade tillsammans med sina vänner.
2 av 2
Fotografen fångade den här bilden när han var ute och vandrade tillsammans med sina vänner. - Foto: Mike Karas

Fotografen tog av en slump en magisk bröllopsbild – nu vill han hitta paret

Fotografen berättar att han inte kunde låta bli att fånga det magiska ögonblicket.


En fotograf fångade en otrolig bild på ett nygift par när de står på en klippa och håller om varandra. Men problemet är bara att Mike Karas, som tog bilden, inte har någon aning om vilka de är. Han har nu gått ut med en efterlysning för att hitta paret på klippspetsen Taft Point på Pohono Trail i USA.

Karas var ute och vandrade tillsammans med sina vänner i Yosemite National Park när han såg en vacker scen. En kvinna i en brudklänning som står tätt intill sin man, det är i alla fall vad han tror att det var. Han fångade det magiska ögonblicket men var för lång bort för att kunna få kontakt med paret.

– Som någon som försöker fånga livets fantastiska stunder och landskap så tvekade jag inte en sekund. Det var ett overkligt ögonblick, säger Karas till NBC Bay Area.

På sin Instagram-sida skrev att han trodde att många hade gjort samma sak. Vissa tror dock att han hade planerat bilden vilket han själv hävdar att han inte gjort. Efter att ha sett till att bilden blivit viral har han fortfarande inte hittat personerna i bilden men fortsätter med sitt sökande, skriver Mirror UK.

Karas berättar att det är lugnt om brudparet på bilden vill vara anonyma då han bara vill ge paret en kopia på bilden.

– Jag tror att det skulle uppskattas då jag antar att det var ett viktigt ögonblick och en viktig kväll i deras liv.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

USA:s senat: Ja till Ukrainastöd

Senaten i USA:s kongress röstar ja, efter representanthusets ja i helgen, till ett stöd på nära 61 miljarder dollar till Ukraina. Kiev har väntat på det sedan i höstas för att stå emot Ryssland.

Rysk robotattack mot Charkiv

1 timme sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

2 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

3 timmar sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.