Bloggaren menar att alla kroppar förtjänar att bli beundrade.
Bloggaren menar att alla kroppar förtjänar att bli beundrade. - Foto: Facebook/TT

Laura publicerade en före- och efterbild – budskapet är otroligt viktigt

Bloggaren menar att alla kroppar förtjänar att bli hyllade och beundrade.


Runt om på internet kan man se inspirerande bilder från personer som gått ner mycket i vikt. Men bloggaren Laura Mazza publicerade bilder på en annan slags kroppsförändring. Nämligen hur en kropp förändras efter man varit gravid och fött barn.

Mazza bilder har nu blivit väldigt uppmärksammade och hyllade på internet. Ena bilden är på henne innan hon blev gravid och den andra bilden är efter att hon fått barn.

– Det här är inte en före- och efterbild efter en viktnedgång. Men det är ändå en segerberättelse, skriver hon i sitt inlägg på Facebook.

Hon fortsätter att berätta att bristningarna på huden och ärren är där för att hon fött barn. Hon skriver att hon gick från att få höra att hon sett vältränad och hälsosam ut till att inte känna att hon förtjänar att ha på sig saker som till exempel sexiga underkläder.


Men efter ett tag kom hon att förstå något otroligt viktigt: alla kroppar förtjänar att bli hyllade och beundrade. Inlägget har i skrivande stund fått över 10 000 gillamarkeringar och över 4 000 personer har delat inlägget, skriver Independent.

I kommentarsfältet är det flera kvinnor som skriver att inlägget har gjort att de själva kan acceptera hur deras kroppar ser ut efter att ha fått barn.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!