Onsdag 20 Okt
Stockholm

Bilden som visar tvillingarnas sista kram får hela världen att gråta

Hawk hade en livshotande sjukdom som han dessvärre inte överlevde. Nu sprids bilden över hela internet.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 17 augusti föddes tvillingarna Hawk och Mason i Florida, USA. Hawk diagnostiserades tidigt med den livshotade sjukdomen kongenitalt diafragmabråck, en sjukdom som dessvärre tog hans liv i onsdags.

Bara dagar innan hade familjen postat ett inlägg på Facebook där de ville visa upp för nära och kära hur deras söner hade det, skriver brittiska Metro.


Bilden har fått över 100 000 reaktioner på Facebook och tusentals har skrivit fina ord till familjen. En skriver "det gör ont i ett mammahjärta, jag önskar er alla styrka". En annan påpekar att den fina bilden verkligen visar på "sann broderskärlek".

Mamman i familjen, Brandy, pratade tidigare med en lokal tidning om bilden och nämnde då att det inte var Hawk som behövde stödet, utan att det var hans bror som behövde en kram.

Mason hade blivit lite grinig och sjuksköterskan hade då sagt att de kunde lägga honom bredvid brorsan.

– Så vi la ner honom och så fort han kände Hawk tog han tag i hans arm och greppade den, sen började han le. De två visste att de var därför varandra.

En otroligt fin bild med en hemsk bakgrund. Familjen hoppas att bilden kommer öka folks medvetenhet om sjukdomen som tog deras son ifrån dem, skriver Metro.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Glöm inte att ladda ner vår app.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela