Bilden som visar tvillingarnas sista kram får hela världen att gråta

Hawk hade en livshotande sjukdom som han dessvärre inte överlevde. Nu sprids bilden över hela internet.


Den 17 augusti föddes tvillingarna Hawk och Mason i Florida, USA. Hawk diagnostiserades tidigt med den livshotade sjukdomen kongenitalt diafragmabråck, en sjukdom som dessvärre tog hans liv i onsdags.

Bara dagar innan hade familjen postat ett inlägg på Facebook där de ville visa upp för nära och kära hur deras söner hade det, skriver brittiska Metro.


Bilden har fått över 100 000 reaktioner på Facebook och tusentals har skrivit fina ord till familjen. En skriver "det gör ont i ett mammahjärta, jag önskar er alla styrka". En annan påpekar att den fina bilden verkligen visar på "sann broderskärlek".

Mamman i familjen, Brandy, pratade tidigare med en lokal tidning om bilden och nämnde då att det inte var Hawk som behövde stödet, utan att det var hans bror som behövde en kram.

Mason hade blivit lite grinig och sjuksköterskan hade då sagt att de kunde lägga honom bredvid brorsan.

– Så vi la ner honom och så fort han kände Hawk tog han tag i hans arm och greppade den, sen började han le. De två visste att de var därför varandra.

En otroligt fin bild med en hemsk bakgrund. Familjen hoppas att bilden kommer öka folks medvetenhet om sjukdomen som tog deras son ifrån dem, skriver Metro.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Glöm inte att ladda ner vår app.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Polisen i Tibro rapporterar om trafikolycka

"På riksväg 49, i utkanten av Tibro och i riktning mot Skövde, kör en kranbil in i en vägportal.", skriver polisen på sin hemsida.