Rachel åkte fast i ett drogtest – fick en väldigt speciell tårta av sin mamma

Detta efter att hennes mamma börjat leta reda på de bästa rehab-klinikerna för sin dotter.


Rachel Gelmis, från Alabama, USA, gick igenom något som inte många får gå igenom. Nämligen ett drogtest på sin skola som slutade i kaos.

Hon skrev själv i ett inlägg på Facebook när det hände 2012 att hon "vet att hon var ren". Hon hade helt enkelt inte använt några droger alls. Men drogtestet visade någonting helt annat.

I testet fanns spår av marijuana, heroin, crystal meth och andra "lugnande medel" som hittades i hennes kropp. Och hennes mamma blev, naturligtvis, riktigt förbannad.

Även fast Rachel försökte berätta att hon inte alls hade tagit några droger vägrade mamman att lyssna. Men det fick hon sannerligen ångra. För bara timmar senare ringde skolan tillbaka för att berätta att det blivit något tokigt – och att Rachel mycket riktigt var drogfri.

Detta efter att hennes mamma börjat leta reda på de bästa rehab-klinikerna för sin dotter.

För att be om ursäkt för sitt felaktiga raseri så bakade Rachels mamma en episk tårta där man kan se en ledsen smiley och texten, skriven i blå glasyr:

Twitter

"Förlåt att vi trodde att du gick på meth... & kokain & gräs & heroin".

Rachel accepterade förlåtelsen, och tårtan, och säger i en ny tweet att allt är okej mellan mor och dotter. Den tweeten blev också sannerligen viral med 2 700 retweets.

Flera medier, däribland brittiska Metro, har uppmärksammat den nya uppståndelsen.

Det är nästan lika kul som när Natalie bakade en succétårta till sin sambo efter att ha gett ifrån sig lite väl mycket gaser i sängen... Eller Bernt Otto som blev helt chockad när han fick se vad bageriet gjort med hans tårta.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har din förälder inte trott på dig fast du vet att du har haft rätt?
Tack för din röst!