Måndag 26 Jul
Stockholm

Natalie orkade inte leka med sin son – då tog hon beslutet som ändrade allt

Natalie vägde 135 kilo, nu har hon gått ner 60 på ett år.
Natalie vägde 135 kilo, nu har hon gått ner 60 på ett år. Foto: Instagram

Minsta lilla ansträngning gjorde Natalie utmattad och hon ville inte ens se sig själv i spegeln. Nu är hon i stället stolt över sin kropp.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När det var som värst ville 23-åriga Natalie Burtina från Australien inte ens se sig själv i spegeln. Efter att hon blivit gravid med sin son som 20-åring gick hon snabbt upp i vikt, skriver Daily Mail.

När hennes son kommit till världen fortsatte hon med de dåliga vanorna i brist på tid och ork att förändra det. Hon åt skräpmat, godis och drack läsk nästan dagligen och till sist vägde hon 135 kilo.

Det värsta, säger hon, var att hon blev utmattad av minsta lilla ansträngning och hon kände att hon inte kunde leka med sin son på det sätt hon ville. Natalie började må sämre och sämre.

Men en dag kom vändningen från ingenstans. Hon bestämde sig för att gå en runda med barnvagnen. När hon kom ner till en lokal sjö bestämde hon sig för att gå runt den. Promenaden på två kilometer var en pina för henne den där första gången.

Det var då hon insåg att hon verkligen behövde förändra sin livsstil. Hon började gå runt sjön med sin son varje dag. Hon började äta mer frukt, grönt och rent protein. All läsk försvann och hon tillät sig bara att dricka vatten.

Vart efter blev det lättare och lättare att promenera så hon bestämde sig för att ta nästa steg – börja gå till gymmet. Med hjälp av sin mamma började hon gå och träna två till tre gånger i veckan.

På ett och ett halvt år tappade Natalie 60 kilo. Hon mår mycket bättre och känner att hon verkligen kan vara den mamma hon alltid velat vara till sin treårige son. Hennes ork och livslust har kommit tillbaka. Och hon känner sig äntligen nöjd med hur hon ser ut.

På hennes Instagram försöker hon inspirera andra som är i samma situation som hon en gång var att agera och försöka förändra sitt liv, skriver Daily Mail.

– Börja bara någonstans. Det kommer få dig att må så mycket bättre. Om jag har en väldigt stressig dag märker jag att gymmet hjälper. Det är som terapi, säger hon till Daily Mail.

Nyheter24 har tidigare skrivit om svenska Linda som gick ner i vikt och behövde operera bort lös hud.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du förändrat ditt utseende för att må bättre?
Tack för din röst!
Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela