Brevet hyllas.
1 av 2
Brevet hyllas. - Foto: Pixabay (montage)
DON'T DRINK AND DRIVE!
2 av 2
DON'T DRINK AND DRIVE! - Foto: Pixabay / Imgur (Montage Simon L)

Kroggäst lämnade bilen på parkeringen – nu hyllas brevet han fick efteråt

Rätt personer ska ha den här sortens uppmärksamhet! Riktigt fint med ett viktigt budskap också.


Det är inte många som tar bilen till krogen, men ibland så kanske man stannar och dricker ett eller flera glas av någonting alkoholhaltigt till maten.

För det ska inte gå till som det gjorde när en kille körde full hem från polisstationen.

Då ska man naturligtvis lämna bilen och hämta den dagen efter när man blivit helt nykter. Eller låta någon köra som inte druckit.

Därför är det så fint att se vad den här puben i Kanada valde att göra mot en kund som lämnade en bil på deras parkering över natten. De hade satt en lapp på bilrutan:

Imgur

"Kära Original Joe's Sherwood Park-gäst, ville bara tacka för att du lämnade din bil parkerad över natten. Jag är inte säker på om du drack alkohol på vår restaurang eller inte, men vi vill tacka dig för att du inte dricker och sen kör bil.

Bifogat finns en värdekupong för ett halvt kilo av våra läckra kycklingvingar. Var god att acceptera det här som ett tack för att du är så ansvarsfull. Livet är värdefullt, ha en fantastisk helg", fanns skrivet i brevet som signerats av Jay McLean som är en av delägarna till puben och restaurangen.


Personen som hittade lappen fotade det för att lägga upp det på Imgur med texten: "min lokala pub lämnade det här brevet på en vindruta". Nästan 1 miljon personer har i nuläget sett bilden som verkligen sprider ett viktigt budskap till alla där ute.

Don't drink and drive!

Giphy

Läs också om ilskna reaktionerna som Måns Zelmerlöw fick efter en alkoholbild från sin båt – eller om polisens viktiga uppmaning inför högtiderna.

/
/
/
/
/
/
fin
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du lämnat bilen över natten någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

2 timmar sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

2 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

2 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

3 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.