Courtney, 20, mobbades för sitt utseende – nu får hon alla att häpna med sin sång

- 31/10/2016, 21:44

Courtney Blackmore föddes med en tumör i ansiktet och under uppväxten mobbades hon av andra barn. Men nu har hon hittat ett sätt att slå tillbaka.

Sedan hon var liten har Courtney Blackmore, 20, från Kalifornien mobbats för sitt utseende. Hon föddes med en tumör i ansiktet som gör att hon inte kan stänga munnen eller prata ordentligt, skriver Daily Mail.

Men genom år av talterapi och viljestyrka har Courtney nu lärt sig att älska sig själv som hon är. Och även hittat ett sätt att uttrycka sig på som hon älskar – genom att sjunga. Trots tumören har hon nämligen en fantastisk sångröst.

Bildkälla: Instagram

– Att sjunga är ett sätt för mig att uttrycka mina känslor. När jag varit mobbad eller haft det svårt har det varit ett sätt för mig att hantera det, säger hon.

Courtney lägger upp videor på Youtube där hon sjunger, likt Marimar som också föddes med en tumör i ansiktet men nu har flera tusen följare på Youtube. Courtney har i dag nästan 10 000 prenumeranter på sin kanal.

Trots det stora stödet hon får finns det fortfarande personer som skriver elaka kommentarer på hennes videos. Då försöker hon hindra sig själv från att svara.

– Jag försöker komma i håg att det inte spelar någon roll om jag svarar tillbaka eftersom det är vad de vill – de hatar för att få en reaktion.

Bildkälla: Instagram

I flera av hennes videos syns även hennes pojkvän Chad. Paret har varit tillsammans i två år och planerar nu att gifta sig och är lyckligare än någonsin.

Under sin uppväxt har Courtney genomgått ett tjugotal operationer, men nu känner hon att hon inte vill genomgå fler om det inte är på grund av medicinska skäl.

– Det har tagit lång tid att acceptera mig som jag är. Jag har alltid drömt om att vara "normal", men vad är ens normal, säger Courtney till Daily Mail.

Se Courtney sjunga i spelaren ovan.

Nyheter24 har tidigare skrivit om svenska Charlie som mobbades för sin hjärntumör tills hon övervägde dödshjälp och Terese som fick en dödsdom och nu vill hennes vänner ge henne sitt drömbröllop.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du bra sångröst?