Pranket som Narmin Rustam från Stockholm utsatte sin kusin för snöbollade till helt galna nivåer under natten.
1 av 12
Pranket som Narmin Rustam från Stockholm utsatte sin kusin för snöbollade till helt galna nivåer under natten. - Foto: Privat/montage
Narmin hade själv blivit utsatt för liknande prank av sin kusin Chrille tidigare, så hon såg det mer som en kul och oskyldig hämnd till en början.
2 av 12
Narmin hade själv blivit utsatt för liknande prank av sin kusin Chrille tidigare, så hon såg det mer som en kul och oskyldig hämnd till en början. - Foto: Privat
Chrille Palmas ögonbryn on fleek.
3 av 12
Chrille Palmas ögonbryn on fleek. - Foto: Privat
I desperation efter ledtrådar bad han sin kusin om hjälp.
4 av 12
I desperation efter ledtrådar bad han sin kusin om hjälp.
Helt ovetandes om att det var hon som var boven i dramat.
5 av 12
Helt ovetandes om att det var hon som var boven i dramat. - Foto: Privat
Chrilles enda rimliga förklaring var att någon kändis hade gjort en shout out till honom.
6 av 12
Chrilles enda rimliga förklaring var att någon kändis hade gjort en shout out till honom. - Foto: Privat
Internationella mansdagen? Namnsdag? Lite samma sak?
7 av 12
Internationella mansdagen? Namnsdag? Lite samma sak? - Foto: Privat
Jakten på den shout outande kändisen fortsatte långt in på natten medan följarantalet tickade på.
8 av 12
Jakten på den shout outande kändisen fortsatte långt in på natten medan följarantalet tickade på. - Foto: Privat
Frågan är hur klartänkt Chrille kände sig såhär mitt i natten med hundratals följare som strömmade in?
9 av 12
Frågan är hur klartänkt Chrille kände sig såhär mitt i natten med hundratals följare som strömmade in? - Foto: Privat
Ja, Drake, skärpning nu. Du borde ha sagt något.
10 av 12
Ja, Drake, skärpning nu. Du borde ha sagt något. - Foto: Privat
Till slut fick stackars Chrille äntligen veta vem som låg bakom det galna pranket.
11 av 12
Till slut fick stackars Chrille äntligen veta vem som låg bakom det galna pranket. - Foto: Privat
Och han är tack och lov inte arg på sin kusin. Och dessutom faktiskt singel. Just sayin'.
12 av 12
Och han är tack och lov inte arg på sin kusin. Och dessutom faktiskt singel. Just sayin'. - Foto: Privat

Narmin, 18, prankade sin singelkusin Chrille – och det spårade ur fullständigt

Narmins oskyldiga prank gav hennes kusin Chrille över 500 nya följare och något som verkade vara en shout out från självaste Drake.


Ett prank brukar ju oftast stanna vid att vara bara ett roligt litet prank. Men pranket som Narmin Rustam, 18, från Stockholm utsatte sin kusin för snöbollade till helt galna nivåer under natten.

– Det började med att han la upp bild på mig och taggade mig i andra grupper för att driva med mig, jag vet inte ens vilken grupp det var. Så jag ville göra samma sak och driva tillbaka lite bara, säger Narmin till Nyheter24.

Så under gårdagskvällen gjorde hon ett inlägg i Facebookgruppen Pink Room, där hon efterlyste en tjej till sin kusin Chrille Palmas, eftersom att han enligt henne "börjar bli för haram" (förbjuden).


Det dröjde inte länge förrän reaktionerna och kommentarerna började strömma in.


– Jag tänkte att det skulle bli typ max 200 likes eller så. Det är en stor Facebookgrupp, men jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det här skulle bli en så stor grej, säger Narmin.

– Det började vid 01-tiden på natten, folk som började följa mig på Instagram från ingenstans. Jag trodde någon drev med mig från början, men sen började jag undra om typ en kändis hade gjort en shout out eller så. Sen urartade det helt, folk började adda mig på Snapchat och Facebook, säger Chrille till Nyheter24.


Efter bara några timmar hade hans följarantal ökat från 250 till över 800. Han försökte utan framgång att komma på vem det kunde ha varit som hade tipsat om hans konto.

– Jag frågade Narmin gång på gång vad som hände och jag såg att hon tog skärmdumpar på vår chat, men hon lyckades få mig att tro att det var för att hon ville hjälpa mig ta reda på vem det var, säger Chrille.


– Det var till och med en tjej som photoshoppade en shout out från Drake, säger Narmin med ett skratt.


Till slut blev Chrille så desperat att han försökte muta sig till att få reda på vad – eller vem – som låg bakom den helt galna uppmärksamheten, som pågick långt in på natten.


Men precis som alla bra sagor så finns det så klart ett slut. Bland mängden av nya följare fanns det några som inte kunde hålla Narmins önskemål om att hennes prank skulle få vara en hemlighet som stannade i gruppen.

– Jag var uppe till typ 04-05 på morgonen och då såg jag att några tjejer hade skickat inlägget till honom. Men han blev mest bara chockad och tyckte att det var jättekul. Och jag träffade honom på tuben imorse och då sa han att han tyckte att hela grejen var kul, så det är no hard feelings oss emellan, säger Narmin.

Chrille håller med och säger att Narmin först trodde att han skulle bli arg för att han inte gillar uppmärksamhet, men det här blev ändå en oväntat rolig och galen grej.

Så, till den stora frågan, är Chrille singel och sökande eller var det också ett småtaskigt prank mot alla trånande nya följare?

– Jo, jag är singel. Jag letar väl inte direkt, men händer det så händer det. Det är ganska många som har skrivit till mig, jag har inte ens hunnit kolla igenom alla än, men ska göra det. Narmin gjorde mig en tjänst, helt klart, säger den nyblivna internetkändisen Chrille med glimten i ögat.

Här kan du läsa om Lizette, 17, som lurade sin pojkvän med ett sjukt roligt sminkprank. Sen finns det ju prank som helt klart går alldeles för långt, som när YouTube-stjärnan Tomas Sekelius skulle pranka sin mamma och det hela slutade i tårar.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du velat dejta Chrille?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bil misstänks ha sprängts i Landskrona

Sveriges Radios app ligger nere

Sveriges Radios app i mobilen är delvis ur funktion. Felmeddelandet som visas för användare anger att SR har tekniska problem.

Spelar ingen roll för vikten när du äter

Det är inte när på dygnet du äter utan hur mycket som avgör. Det budskapet kommer från amerikanska experter som gått igenom befintlig forskning om hur så kallade ätfönster påverkar vikt och hälsa.

Järfälla: Polisen rapporterar om brand

"Samtal om rök som väller ut från tak på tennishall i Kallhäll.", skriver polisen på sin hemsida.

Bohlin om kritiken: "Fick okej att höra av mig"

Ministern för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin (M) slår ifrån sig kritiken som riktats mot honom i samband med att en kvinna avskedades från Energimyndigheten, rapporterar SR:s Ekot.

"Europa för beroende av krut från Kina"

1 timme sedan
Vapenproduktionen i Europa är alldeles för beroende av krutråvaror som nitrocellulosa från Kina, enligt Saabs vd Micael Johansson. Det utgör en risk för Europas säkerhet.