Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Narmin, 18, prankade sin singelkusin Chrille – och det spårade ur fullständigt

- 21/11/2016, 13:22 -

Narmins oskyldiga prank gav hennes kusin Chrille över 500 nya följare och något som verkade vara en shout out från självaste Drake.

Ett prank brukar ju oftast stanna vid att vara bara ett roligt litet prank. Men pranket som Narmin Rustam, 18, från Stockholm utsatte sin kusin för snöbollade till helt galna nivåer under natten.

– Det började med att han la upp bild på mig och taggade mig i andra grupper för att driva med mig, jag vet inte ens vilken grupp det var. Så jag ville göra samma sak och driva tillbaka lite bara, säger Narmin till Nyheter24.

Så under gårdagskvällen gjorde hon ett inlägg i Facebookgruppen Pink Room, där hon efterlyste en tjej till sin kusin Chrille Palmas, eftersom att han enligt henne "börjar bli för haram" (förbjuden).


Det dröjde inte länge förrän reaktionerna och kommentarerna började strömma in.


– Jag tänkte att det skulle bli typ max 200 likes eller så. Det är en stor Facebookgrupp, men jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det här skulle bli en så stor grej, säger Narmin.

– Det började vid 01-tiden på natten, folk som började följa mig på Instagram från ingenstans. Jag trodde någon drev med mig från början, men sen började jag undra om typ en kändis hade gjort en shout out eller så. Sen urartade det helt, folk började adda mig på Snapchat och Facebook, säger Chrille till Nyheter24.


Efter bara några timmar hade hans följarantal ökat från 250 till över 800. Han försökte utan framgång att komma på vem det kunde ha varit som hade tipsat om hans konto.

– Jag frågade Narmin gång på gång vad som hände och jag såg att hon tog skärmdumpar på vår chat, men hon lyckades få mig att tro att det var för att hon ville hjälpa mig ta reda på vem det var, säger Chrille.


– Det var till och med en tjej som photoshoppade en shout out från Drake, säger Narmin med ett skratt.


Till slut blev Chrille så desperat att han försökte muta sig till att få reda på vad – eller vem – som låg bakom den helt galna uppmärksamheten, som pågick långt in på natten.


Men precis som alla bra sagor så finns det så klart ett slut. Bland mängden av nya följare fanns det några som inte kunde hålla Narmins önskemål om att hennes prank skulle få vara en hemlighet som stannade i gruppen.

– Jag var uppe till typ 04-05 på morgonen och då såg jag att några tjejer hade skickat inlägget till honom. Men han blev mest bara chockad och tyckte att det var jättekul. Och jag träffade honom på tuben imorse och då sa han att han tyckte att hela grejen var kul, så det är no hard feelings oss emellan, säger Narmin.

Chrille håller med och säger att Narmin först trodde att han skulle bli arg för att han inte gillar uppmärksamhet, men det här blev ändå en oväntat rolig och galen grej.

Så, till den stora frågan, är Chrille singel och sökande eller var det också ett småtaskigt prank mot alla trånande nya följare?

– Jo, jag är singel. Jag letar väl inte direkt, men händer det så händer det. Det är ganska många som har skrivit till mig, jag har inte ens hunnit kolla igenom alla än, men ska göra det. Narmin gjorde mig en tjänst, helt klart, säger den nyblivna internetkändisen Chrille med glimten i ögat.

Här kan du läsa om Lizette, 17, som lurade sin pojkvän med ett sjukt roligt sminkprank. Sen finns det ju prank som helt klart går alldeles för långt, som när YouTube-stjärnan Tomas Sekelius skulle pranka sin mamma och det hela slutade i tårar.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Hade du velat dejta Chrille?