Autistiske Caleb ska säga sin replik i pjäsen – då snor läraren mikrofonen

Caleb har förberett sig för sin stund på scenen, men brister ut i tårar när läraren snor mikrofonen från honom.


Caleb som bara är sex år gammal har autism. Han var överlycklig när han fick veta att han skulle spela kalkon i skolpjäsen på sin skola Nutter Fort Primary School i Harrison County, West Virginia.

Så var det äntligen dags för den stora dagen och eleverna står på kö fram till en mikrofon. Calebs föräldrar filmar och ser fram emot att se sin son stå på scenen. Precis när Caleb ska gå fram så snor hans lärare mikrofonen mitt framför näsan på honom, något som Daily Mail också skrivit om.

Caleb brister ut i tårar och skriker "åh nej!" när läraren går iväg med mikrofonen. Efter det har hans pappa Kent lagt ut videon på det hjärtskärande ögonblicket på Facebook och många är nu arga på lärarens beteende. Videon kan du se i spelaren ovan.

Calebs mamma Amanda har också skrivit om händelsen på Facebook.

– Jag vet att min son är lite annorlunda men han har ett stort hjärta och han älskar alla, varför kunde han inte få säga sin replik?, skriver hon.

Läs också om pappan som upptäckte något hemskt genom sonens skoluppgift och det fantastiska som hände sen.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

1 timme sedan
Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

1 timme sedan
Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.