Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Autistiske Caleb ska säga sin replik i pjäsen – då snor läraren mikrofonen

- 23/11/2016, 14:47

Caleb har förberett sig för sin stund på scenen, men brister ut i tårar när läraren snor mikrofonen från honom.

Caleb som bara är sex år gammal har autism. Han var överlycklig när han fick veta att han skulle spela kalkon i skolpjäsen på sin skola Nutter Fort Primary School i Harrison County, West Virginia.

Så var det äntligen dags för den stora dagen och eleverna står på kö fram till en mikrofon. Calebs föräldrar filmar och ser fram emot att se sin son stå på scenen. Precis när Caleb ska gå fram så snor hans lärare mikrofonen mitt framför näsan på honom, något som Daily Mail också skrivit om.

Caleb brister ut i tårar och skriker "åh nej!" när läraren går iväg med mikrofonen. Efter det har hans pappa Kent lagt ut videon på det hjärtskärande ögonblicket på Facebook och många är nu arga på lärarens beteende. Videon kan du se i spelaren ovan.

Calebs mamma Amanda har också skrivit om händelsen på Facebook.

– Jag vet att min son är lite annorlunda men han har ett stort hjärta och han älskar alla, varför kunde han inte få säga sin replik?, skriver hon.

Läs också om pappan som upptäckte något hemskt genom sonens skoluppgift och det fantastiska som hände sen.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!