Onsdag 23 Jun
Stockholm

Jackson, 18, beställde julklapp till sin tjej – fick 144 stycken

Jackson beställde strumpor – och fick visst väldigt många.
1 av 5
Jackson beställde strumpor – och fick visst väldigt många. Foto: Twitter
Faktiskt 144 par.
2 av 5
Faktiskt 144 par. Foto: Twitter
288 strumpor!
3 av 5
288 strumpor!. Foto: Twitter
Efter misstaget så kunde han och sin flickvän skratta åt det.
4 av 5
Efter misstaget så kunde han och sin flickvän skratta åt det. Foto: Twitter
Och han skänkte flera par till behövande.
5 av 5
Och han skänkte flera par till behövande. Foto: Twitter

Ibland får man helt enkelt mer än vad man bett om. Fråga bara Jackson som ville köpa några par strumpor till sin flickvän.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Vissa önskar sig dyra smycken och snygga kläder till jul. Men en tjej hade en enkel önskan till när hennes pojkvän skulle köpa henne en julklapp. Hon ville ha ett par mysiga, luddiga sockor.

18-årige Jackson Wade Knight, från Georgia, USA, tyckte att det lät mer än överkomligt och beställde snabbt 12 par riktigt fina strumpor. Det var det minsta antalet man kunde beställa från hemsidan. När själva paketet kom fick han en chock.

Twitter

Det var ett väldigt stort paket. Faktiskt 91 centimeter brett och 30 centimeter högt. En förvirrad Jackson öppnade paketet och hittade 144 par strumpor. På riktigt.

Det hade ju kunnat gå riktigt dåligt. En annan kille beställde en dörrmatta på eBay men blev väldigt besviken på storleken...

Han bestämde sig för att twittra fotot av misstaget och förklarade att han beställt 12 stycken par "fuzzy socks" till sin tjej som heter Haven. Och Twitter älskade verkligen det här, med över 3 000 retweets:

Twitter

Reaktionerna var väldigt kärleksfulla:Twitter

Som tur var så drogs inte mer pengar från 18-åringens konto så det verkar som att företaget hade gjort ett väldigt, väldigt stort misstag.

Jackson berättar för Buzzfeed att han ville vara ärlig och försökte ringa företaget som skickade alldeles för många strumpor. De svarade inte och därför skänkte han bort flera par strumport till insamlingar, till sina vänner och till sin familj.

Vilket givetvis är synd. Men kan ni tänka er vilken överraskning hans tjej skulle få om hon öppnade sitt paket – och hittade 144 par strumpor. Eller en livsförbrukning av strumpor.

Nu vet hon ju om vad hon ska få i julklapp, men Jackson säger att de båda bara skrattar åt misstaget nu.

Läs om när det blev fel när en kille ville ha Baileys med kaffe men fick något helt annat – eller om Ann-Christin som beställde en lampa men det blev visst helt tokigt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Hade du velat ha alla strumporna?
Tack för din röst!
Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela