Jackson, 18, beställde julklapp till sin tjej – fick 144 stycken

Ibland får man helt enkelt mer än vad man bett om. Fråga bara Jackson som ville köpa några par strumpor till sin flickvän.


Vissa önskar sig dyra smycken och snygga kläder till jul. Men en tjej hade en enkel önskan till när hennes pojkvän skulle köpa henne en julklapp. Hon ville ha ett par mysiga, luddiga sockor.

18-årige Jackson Wade Knight, från Georgia, USA, tyckte att det lät mer än överkomligt och beställde snabbt 12 par riktigt fina strumpor. Det var det minsta antalet man kunde beställa från hemsidan. När själva paketet kom fick han en chock.

Twitter

Det var ett väldigt stort paket. Faktiskt 91 centimeter brett och 30 centimeter högt. En förvirrad Jackson öppnade paketet och hittade 144 par strumpor. På riktigt.

Det hade ju kunnat gå riktigt dåligt. En annan kille beställde en dörrmatta på eBay men blev väldigt besviken på storleken...

Han bestämde sig för att twittra fotot av misstaget och förklarade att han beställt 12 stycken par "fuzzy socks" till sin tjej som heter Haven. Och Twitter älskade verkligen det här, med över 3 000 retweets:

Twitter

Reaktionerna var väldigt kärleksfulla:



Twitter

Som tur var så drogs inte mer pengar från 18-åringens konto så det verkar som att företaget hade gjort ett väldigt, väldigt stort misstag.

Jackson berättar för Buzzfeed att han ville vara ärlig och försökte ringa företaget som skickade alldeles för många strumpor. De svarade inte och därför skänkte han bort flera par strumport till insamlingar, till sina vänner och till sin familj.

Vilket givetvis är synd. Men kan ni tänka er vilken överraskning hans tjej skulle få om hon öppnade sitt paket – och hittade 144 par strumpor. Eller en livsförbrukning av strumpor.

Nu vet hon ju om vad hon ska få i julklapp, men Jackson säger att de båda bara skrattar åt misstaget nu.

Läs om när det blev fel när en kille ville ha Baileys med kaffe men fick något helt annat – eller om Ann-Christin som beställde en lampa men det blev visst helt tokigt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du velat ha alla strumporna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

1 timme sedan
Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

1 timme sedan
Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

1 timme sedan
Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.