Söndag 23 Jan
Stockholm

Här är misstagen du aldrig ska göra på Tinder – enligt tjejer

Tjej som swipar på Tinder
1 av 3
Det finns många missar man kan göra på Tinder. Här är några av dem. Foto: Pixabay/TT
Person som svajpar på Tinder
2 av 3
Om du gör något av dem lär det inte vara många som svajpar höger. Foto: TT
Tjej som använder Tinder och skrattar åt failen som killarna gör
3 av 3
Så fram med anteckningsblocket. Foto: Pixabay

Försöker du hitta någon speciell på Tinder? Ja, då ska du se till att du inte gör något av de här misstagen enligt några tjejer som diskuterat missarna på forumet Reddit.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I en tråd på internetforumet Reddit avslöjar några kvinnor som hänger på dejtingappar vilka de största misstagen killar gör i sina profiler. Och det verkar som de flesta stör sig på exakt samma saker, skriver Independent.

Så till alla killar som försöker få tag i någon speciell på Tinder – fram med blocket och anteckna.

1. Bilderna

Oavsett om du lever ett helt galet liv med vänner, söta djur, träning eller utekvällar så spelar det ingen som helst roll om bilderna är dåliga.

Många tjejer störde sig framför allt på killar som hade suddiga och ofokuserade bilder eller bilder med flera personer i varje så det inte gick att se vem man svajpar höger på.

En annan varningsklocka var om personen bara hade en bild eftersom det ju får en att undra vad anledningen till det kan vara.

Andra no-nos var att ha solglasögon på varje bild, ta spegelselfies och ha bilder på djur som inte är dina.

2. Texten

När du har satt ihop en bra samling bilder så får du inte glömma bort din profiltext, en tom profil är inte speciellt intressant.

Men se för guds skull till att vara lite originell och skriv inget av de här fraserna: "Det är bara att fråga", "Jag är dålig på att skriva profiltexter" och "Svajpa inte om du bara vill snacka".

Som en av tjejerna i tråden skrev: "Killar kanske inte behöver oroa sig för att bli våldtagna eller mördade när de träffar en främling från en dejtingapp, men snälla var medvetna om att tjejer måste det".

Så att vilja ses efter bara några få meddelanden är inte speciellt uppskattat, det ger snarare ett desperat intryck. Och spela inte heller "Mr Nice Guy"-kortet.

Många killar som tycker att de är så snälla, och inte riktigt fattar varför de inte har någon flickvän kan säga saker som: "Jag vet inte ens varför jag använder den här appen? Jag letar efter någon lojal som inte bara vill ha kul". Det får dig inte att framstå som en schyst kille enligt tjejerna på Reddit.

Och slutligen – skriv inte ut din längd. Tjejer är så trötta på att se "(sätt in valfri längd här) eftersom det verkar vara viktigt". De kanske bryr sig, eller så gör de inte det, men få det inte att låta som att du gör oss en tjänst genom att berätta det.

Nyheter24 har tidigare skrivit om fem saker du aldrig ska skriva i din profil om du vill lyckas med dejtandet och sju misstag alla gör när de Tindrar.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Använder du Tinder?
Tack för din röst!
Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela