Sjuk och sugen på snabbmat? Då hoppas vi du får samma bemötande som Fiona.
Sjuk och sugen på snabbmat? Då hoppas vi du får samma bemötande som Fiona. - Foto: Pixabay

Fiona beställde snabbmat när hon var sjuk – ville ha någonting extra

Den här historien om när Fiona skulle beställa snabbmat och var sjuk har fått hela Facebook att smälta.


Ibland när man ligger hemma sjuk så vill man inte göra någonting. Eller snarare så orkar man inte göra någonting. Det är då som möjligheten att beställa mat online känns som den viktigaste gåvan till mänskligheten.

Men tänk om man kunde få snabbmat och medicin i kombination? Den frågan ställde sig en kund i Belfast, Nordirland då hon beställde mat från Feeleys Chippy.

I fältet där man kan fylla i mer information hade hon skrivit och frågat om inte personen som levererade maten också kunde köpa medicin mot förkylning och influensa.

Facebook

Det bästa är att restaurangen gjorde precis det och den goda gärningen har fått deras Facebook-sida att svämma över av kärlek. Inlägget har gillats mer än 4 000 gånger.

Facebook

Kunden la sedan också ut en bild som visade att hon fått sin medicin. För Buzzfeed berättar restaurangens ägare Alan Feely att den här beställningen verkligen inte tillhörde den normala och därför kände de sig tvungna att hjälpa den stackars kunden.

Facebook

Vet ni vad det bästa är? Den stackars sängliggande kunden blev också erbjuden en gratis måltid när hon blivit frisk igen. Det finns fina personer här i världen!

Facebook

Läs också om hur mycket världens dyraste pizza kostar – eller undrar du också vilken pizza som var svenskarnas favorit 2016? Svaret får du här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde man kunna beställa allt från snabbmatställen?
Tack för din röst!