Bloggarens barn var död vid födseln – nu delar hon med sig av sorgen

För den australienska livsstils-bloggaren och hennes man hände det värsta tänkbara.


Det borde ha varit en fantastisk dag för Sarah Jane Young, då hon födde sin andra dotter. Men dottern var dödfödd. Sarah Jane, som har skrivit om graviditeten på sin blogg, har nu skrivit om sin stora sorg på Instagram.

"Ditt liv var alldeles för kort, men under den korta tiden har du visat för mig att en mammas hjärta aldrig kan vara fullt. Våra hjärtan är krossade och det kommer aldrig att komma en dag då vi inte tänker på dig", skriver hon.

Sarah Jane har efter tragedin lagt upp gripande bilder. Bland annat en bild på sin döda dotters små fötter, och en hjärtskärande bild där hennes första dotter Mia Grace pussar på den lilla syster som hon aldrig fick växa upp tillsammans med.

"Det är svårt att föreställa sig att jag någonsin kommer att le och att visa mig stark inför vår fina Mia Grace är så otroligt svårt. Men, de bra sakerna har nu blivit tio gånger viktigare för mig och min förundran inför en mammas förmåga att älska och ta hand om sin familj är så stor den kan bli", skriver hon på Instagram.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.