Söndag 16 Maj
Stockholm

Bloggarens barn var död vid födseln – nu delar hon med sig av sorgen

Bloggläsarna följde Sarah Janes fina bilder från graviditeten. Efter den tragiska händelsen har Sarah Jane delat med sig av sin sorg.
1 av 3
Bloggläsarna följde Sarah Janes fina bilder från graviditeten. Efter den tragiska händelsen har Sarah Jane delat med sig av sin sorg. Foto: Instagram
Bilden på när Sarah Janes första dotter pussar på sin lillasyster som hon aldrig fick lära känna är hjärtskärande.
2 av 3
Bilden på när Sarah Janes första dotter pussar på sin lillasyster som hon aldrig fick lära känna är hjärtskärande. Foto: Instagram
"Min förundran inför en mammas förmåga att älska och ta hand om sin familj är så stor den kan bli", skriver Sarah Jane på sin Instagram.
3 av 3
"Min förundran inför en mammas förmåga att älska och ta hand om sin familj är så stor den kan bli", skriver Sarah Jane på sin Instagram. Foto: Instagram

För den australienska livsstils-bloggaren och hennes man hände det värsta tänkbara.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det borde ha varit en fantastisk dag för Sarah Jane Young, då hon födde sin andra dotter. Men dottern var dödfödd. Sarah Jane, som har skrivit om graviditeten på sin blogg, har nu skrivit om sin stora sorg på Instagram.

"Ditt liv var alldeles för kort, men under den korta tiden har du visat för mig att en mammas hjärta aldrig kan vara fullt. Våra hjärtan är krossade och det kommer aldrig att komma en dag då vi inte tänker på dig", skriver hon.

Sarah Jane har efter tragedin lagt upp gripande bilder. Bland annat en bild på sin döda dotters små fötter, och en hjärtskärande bild där hennes första dotter Mia Grace pussar på den lilla syster som hon aldrig fick växa upp tillsammans med.

"Det är svårt att föreställa sig att jag någonsin kommer att le och att visa mig stark inför vår fina Mia Grace är så otroligt svårt. Men, de bra sakerna har nu blivit tio gånger viktigare för mig och min förundran inför en mammas förmåga att älska och ta hand om sin familj är så stor den kan bli", skriver hon på Instagram.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera
Kopiera länk
Dela