Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Frun var otrogen i två år – mannens hämnd är riktigt elak

- 23/01/2017, 20:40 -
Frun var otrogen i två år.
1 av 3

Frun var otrogen i två år.

TT

När mannen fick reda på det kom han på en riktigt hemsk hämnd.
2 av 3

När mannen fick reda på det kom han på en riktigt hemsk hämnd.

TT

Men är det verkligen okej?
3 av 3

Men är det verkligen okej?

TT

När den här killen kom på sin fru med att vara otrogen såg han till att få ut mesta möjliga av situationen.

Att någon är otrogen mot en är aldrig kul, och ofta är ens första reaktion att man vill ge igen på personen, även om det kanske inte alltid är en så bra idé, vilket Metroxpress tidigare skrivit om.

Någon som definitivt kände så är den här killen. På sajten Imgur lade han upp flera skärmdumpar på sms-konversationen efter att han kommit på sin fru med att vara med en annan man – när han var på jobbet för att de skulle kunna betala sina räkningar.

Det hela ska ha pågått i två år och enligt frun var det dock just hans långa arbetsdagar som var den bakomliggande anledningen till hennes otrohet.

Bildkälla: Imgur

Hon erkänner också att personen som hon varit otrogen med är en person som heter Darrel. Som dessutom själv är förlovad.

Bildkälla: Imgur

Konversationen fortsätter med att killen säger att frun har till klockan åtta imorgon att ha packat sina saker, och att han kommer stänga av hennes mobilabonnemang. Frun kontrar då med att han kommer behöva betala för barnen.

Bildkälla: Imgur

Mannen skriver då att det kommer han inte alls behöva eftersom han inte är biologisk far till barnet. Sedan lägger han in dödsstöten. Han skriver nämligen att ytterdörren stått öppen och nu inte kan han inte hitta fruns katt Muffin.

Bildkälla: Imgur

Då får han bara till svar att han gått för långt. Bilderna på Imgur har hittills fått över 500 000 visningar. I kommentarerna framgår det dock att mannen faktiskt inte alls öppnade dörren.

"Muffin är hennes tolv år gamla katt. Oroa er inte, han är fortfarande i sitt katträd", skriver mannen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om vilken dag 2017 det är mest troligt att din partner är otrogen och vilka egenskaper en person som har lätt att vara otrogen har.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.