Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Personer avslöjar: Därför hade jag sex med mitt syskon

- 25/01/2017, 10:23 -

Hur skulle det vara att ha sex med sitt syskon? De här personerna har svaret.

Incest innebär att två personer som är nära besläktade har en sexuell relation. Det är en av vår tids största sexuella tabun. Och inte bara det – det är olagligt i de flesta länder.

Men att vilja ha sex med sitt syskon är faktiskt inte helt ovanligt.

I en forumtråd på Reddit berättade människor anonymt om sina erfarenheter, vilket Independent har skrivit om. Det är både chockerande och hjärtskärande historier, skriver sajten.

En kvinna berättar att hon och hennes bror har haft ett förhållande i sex år – och har två barn ihop.

"Det började med att jag var kåt och bara ville ligga," berättar hon.

Men många berättar att de länge har mått dåligt för sina förbjudna möten.

Bodde i fosterhem och fick aldrig träffa andra

En annan kvinna hade sex med sin 14-åriga bror när hon var 15 år. Som barn brukade de ofta byta fosterhem, och under den här tiden bodde de hos ett väldigt religiöst och överbeskyddande par.

Bildkälla: Pixabay

Eftersom syskonen aldrig fick lämna huset hade de inte kommit i kontakt med några andra än just varandra. De var väldigt sexuellt frustrerade, menar hon.

“Även om det var under samförstånd, kände jag på samma gång att jag tvingade honom ha sex med mig. Han var tveksam, för att han inte ville att jag skulle ångra mig i framtiden. Men jag insisterade, så han accepterade.”

Det tog över tio år för henne att be honom och förlåtelse – och det visade sig att han inte var arg alls.

Låg med sin 14-åriga syster

En annan man berättar i forumet om när han var 17 år och hade sex med sin 14-åriga syster. Något som fick honom att känna både rädsla, skam och förvirring.

“Jag sprang in i mitt rum och gömde mig under täcket med en stor känsla av skam. Hela natten undrade jag om jag hade våldtagit henne eller om hon faktiskt ville det”, skriver han.

Dagen efter betedde sig systern helt normalt, men han kunde inte se henne i ögonen. Enligt mannen har de aldrig pratat om det sedan det hände, och han kände länge skuld och skam.

Sex med kusiner är lagligt

Varken sexuella relationer eller äktenskap mellan kusiner är olagliga. I forumet berättade flera personer om sina sexuella upplevelser, och känslor, för just sina kusiner.

Bildkälla: Pixabay

“Jag hade sex med min kusin när vi var båda 17 år. Det var under samtycke och det fanns aldrig några skuldkänslor från något håll,” berättar en person.

Enligt personen var det över 20 år sedan de hade sex, och de har fortfarande en bra relation idag, skriver Independent.

Läs även om Kirsty som fick veta familjens mörka hemlighet – att hennes föräldrar är syskon och om varför vissa vill kalla sin sexpartner för "daddy".

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Skulle du kunna tänka dig ha sex med ditt syskon?