Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tjejer skickade den här bilden till sina killar – svaren är oslagbara

- 25/01/2017, 21:24 -
Flera tjejer skickar den här bilden till sina pojkvänner.
1 av 11

Flera tjejer skickar den här bilden till sina pojkvänner.

Montage TT

2 av 11

3 av 11

Facebook

4 av 11

Privat

5 av 11

Privat

6 av 11

7 av 11

Privat

8 av 11

Privat

9 av 11

Privat

10 av 11

Privat

11 av 11

Privat

De här tjejerna bestämde sig för att spela sina pojkvänner ett spratt.

Det krävs inte en raketforskare för att lisa ut att de flesta killar är dåliga på smink – men hur dåliga kan de vara, egentligen?

Just nu sprider sig en stor trend bland tjejer i olika Facebookgrupper. De skickar bild på en beauty blender, det vill säga en sminksvamp, till sina pojkvänner för att kolla om de vet vad det är.

Och det är svårt att hålla sig för skratt.

En ganska bra gissning var faktiskt den här. Men ack, så fel ändå.


Den vanligaste gissningen verkar vara att det är ett ägg – och de verkar helt oense om vilken väg det ska in.Den här killen menar att det är till för att äta. Jaha, inget konstigt alls att äta ett rosa ägg alltså.

Men de här killarna tänkte steget längre. De menar inte att det är ett ägg – utan något helt annat.Det är sånt som händer om man inte lyssnar på biologilektionen, kids.

Men om det inte är ett ägg MÅSTE det ju vara något snuskigt, verkade många tänka.Till slut ramlade poletten ner. JA, men det är ju en SVAMP, tänkte dem. Men nej, wrong again.Vi har aldrig provat tvätta oss med en beauty blender men vi tror att det tar väldigt lång tid. Analsvamp har vi inte någon som helst aning om vad det är.

Till slut klurade någon faktiskt ut det.


Smink är sannerligen en djungel – särskilt om man inte använder det själv.

För några månader sedan bestämde sig en massa tjejer för att pranka sina killar – genom att skicka en bild på en dyr Pandora-ring till dem och helt enkelt se hur de skulle reagera. Det hela slutade med att Amanda Kindeberg, 18, fick en väldigt fin överraskning.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Visste du vad det här var för något?