Kevin köpte en bil till sin dotter och hittade en väldigt rörande lapp.
Kevin köpte en bil till sin dotter och hittade en väldigt rörande lapp. - Foto: Facebook/TT

Kevin köpte en bil till sin dotter – brevet han hittade glömmer han aldrig

När Kevin hittade lappen i handskfacket blev han väldigt rörd. Det var bilens tidigare ägare som hade ett viktigt meddelande.


Allting har haft en betydelse för någon. Ofta kommer kanske bakgrundshistorierna bakom saker och ting inte fram, men någon som fick reda på bakgrunden den här gången var Kevin Duke.

Han köpte nämligen en bil till sin 16-åriga dotter Jada och i bilen hittade han ett brev från bilens tidigare ägare.

Ett brev som rörde honom till tårar, skriver danska BT som hänvisar till News.

Bildkälla: Facebook

Den handskrivna lappen låg i handskfacket. Anledningen till varför brevet nu har fått så mycket uppmärksamhet är för att Kevin hörde av sig Facebook-sidan "Love What Matters".

Sabrina Archey som skrev brevet berättade om en tragisk livshändelse och vad bilen betydde för henne.

"Till personen som får den här bilen, jag ville bara att du skulle veta vilken speciell bil du har köpt. Den här bilen tillhörde min mamma. Hon gick bort den 25 februari 2015 i en husbrand och även min sex år gamla dotter och moster."

Bildkälla: Facebook

"Den sista gången min mamma körde den här bilden var dagen då hon lämnade oss. Hon och min dotter åkte för att shoppa och för att klippa sig." stod det bland annat i brevet.

Sabrina fortsatte och beskrev vad just den där bilen hade betytt för henne och att hon var tvungen att ge upp bilen på grund av något strul med försäkringar.

Men det hon ville säga till den nya ägaren var att komma ihåg andan av hennes vackra familj, skriver danska BT.

"Jag är inte arg på dig. Jag hoppas att den här bilen kommer att vara den bästa bilen du någonsin ägt. Jag hoppas den fungerar i hundra år till. Jag hoppas att baksätet fylls med barn, leksaker och oväntade saker. Min familj fyllde den här bilen med mycket kärlek och andra klibbiga saker."

Hon fortsatte sedan att berätta om några av de absolut bästa minnena de hade haft tillsammans. Hon nämnde även att hon kunde tänka sig att köpa tillbaka bilen i framtiden när hennes ekonomiska situation var bättre.

"Du åker med änglar. Min änglar. Prata med de om du vill, jag är säker på att de skulle gilla att höra om nya äventyr du kommer att ha med den här bilen."


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
Bil
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du köpt en begagnad bil?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Då slutar BankID funka för vissa mobilanvändare

Skyddsjakt på varg efter ponnyangrepp

Länsstyrelsen i Stockholm har utlyst skyddsjakt på varg i ett område norr om Norrtälje. Beskedet kommer efter att två minishetlandsponnyer blivit angripna i förra veckan.

Youtubechefen avslöjar: Så lyckas du med din video

Varje dag konsumeras tiotals miljarder videor på Youtube. Så hur lyckas du med just din video? Nyheter24 har talat med Youtubes toppchef i Sverige, Michelle Kadir, om vad som hissas och vad som dissas på världens största videoplattform på nätet. – Jag har några tips, säger hon.

Polisen i Nora rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka har inträffat på Älvstorpsvägen i Nora", skriver polisen på sin hemsida.

Swish förändring – för att skydda dina pengar

1 timme sedan
Förra året ökade telefonbedrägerierna med 36 procent. Det växande problemet har fått regeringen att överväga förändringar av betaltjänsten Swish och fått bankerna att vidta åtgärder.

Ny mobiliseringslag undertecknad av Zelenskyj

1 timme sedan
Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har skrivit under en delvis kontroversiell ny mobiliseringslag, meddelar regeringen i Kiev.