Laura trodde att hennes kille bara var romantisk – sedan fick hon reda på sanningen

Laura trodde att hon och pojkvännen Jonathan skulle resa bort tillsammans. Men så var det verkligen inte...


Du såg säkert hur många av dina vänner publicerade bilder från hur de blivit överraskade av sina partners på alla hjärtans dag. Någon som också publicerade om sin dag på sociala medier var Laura från Nordirland.

Det var dock inte så romantiskt som det först verkade vara, skriver Mashable.

Laura väntade på en stor romantisk gest av sin pojkvän Jonathan och det fick hon, trodde hon i alla fall i några minuter. Tills hon fick reda på vad som egentligen var planerat för dagen – vilket gjorde henne mer arg än rörd och lycklig.

Hon trodde nämligen efter att ha läst pojkvännens meddelande att de skulle resa till Paris tillsammans.

Bildkälla: Twitter

Han skrev sedan och frågade om hon kom ihåg den gången som de hade kollat på flyg till Barcelona tillsammans? Här måste hon ha varit överlycklig.

Bildkälla: Twitter

Det var ju dock ingen romantiskt resa som hade planerats. Biljetterna som Jonathan hade bokat gick inte till en romantiskt stad utan till en krog där maten mellan Paris SG och Barcelona visades.

Men kan väl nästan förstå Lauras reaktion efter att ha trott att de ska utomlands? Vi får hoppas att det var mysigt att se på Champions League-matchen tillsammans i alla fall.

Bildkälla: Twitter

Hon publicerade sedan bild på konversationen på Twitter där 31 000 personer retweetade den och över 70 000 personer gillade den.

Men kvällen slutade iallafall bra om man ska tro vad som skrevs på Twitter.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Firade du alla hjärtans dag?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

2 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

igår 21:10
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.