Den här 11-åriga tjejen är ingen du vill bråka med.
1 av 6
Den här 11-åriga tjejen är ingen du vill bråka med. - Foto: Pixabay/TT
I alla fall inte om du planerar att gå till parken med någon annan än henne… (personen på bilden har inget att göra med artikeln)
2 av 6
I alla fall inte om du planerar att gå till parken med någon annan än henne… (personen på bilden har inget att göra med artikeln) - Foto: TT
Joey blev riktigt ägd i alla fall (paret på bilden har inget med artikeln att göra).
3 av 6
Joey blev riktigt ägd i alla fall (paret på bilden har inget med artikeln att göra). - Foto: Pixabay
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Madis 11-åriga lillasyster dumpade sin pojkvän – på det mest brutala sättet

Den här tjejen är inte någon du vill bråka med, i alla fall inte om du råkar vara hennes pojkvän.


Det är aldrig lätt när man får reda på att man blivit bedragen av sin partner. Något som 17-åriga Madi Nickens lillasyster fick erfara för inte så länge sedan, skriver Buzzfeed.

Madi från Texas, USA, fick nämligen syn på sin 11-åriga systers sms-konversation med en kille som hette Joey. Och lillasystern var minst sagt inte glad på Joey eftersom han tydligen följt med en tjej som hette Natalie till parken.

Bildkälla: Twitter

Joey försvarade sig dock med att de bara hade hängt, men det tänkte inte Madis lillasyster höra på alls. Hon tar ingen skit. Istället krossade hon Joey totalt och skrev "Whatever, prata inte med mig på mellanstadiet. Jag älskade dig inte ens".

Joey tyckte dock att det nog funnits lite kärlek där ändå eftersom Madis lillasyster köpt honom en dricka på Starbucks.

Bildkälla: Twitter

Men nope. Det stämde tydligen inte. Istället utsattes han för årets brutalaste burn. Och det är ganska tydligt att det är slut för gått mellan paret nu.

Bildkälla: Twitter

Madi lade ut sin lillasysters episka sms-konversation på Twitter och där blev den en viral succé. Just nu har den fått över 27 000 gilla-markeringar och mer än 19 000 delningar, skriver Buzzfeed.

Bildkälla

Nyheter24 har tidigare skrivit om Julia som lyckades lurade sin brorsa att tro att han gjort helt sjuka grejer på fyllan och Natalia som fick sött ett sms av sin kille, men något stämde inte.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
SMS
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort slut med någon via sms?
Tack för din röst!