Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Heathers Harry Potter-tatuering är helt magisk – tog 32 veckor att göra

Nyheter | 11/03/2017 13:25

Den otroliga tatueringen är inte bara extremt detaljrik utan har tagit väldigt lång tid att göra, och än är den inte klar.

Tatueringar är populärare än någonsin och fler och fler väljer att gör spektakulära bläckmotiv på sina kroppar. Men fråga är om inte amerikanen Heather Browns nya tatueringen vinner något slags pris.

Heather är en stor Harry Potter-fantast och får nu hjälp av tatueraren Ben Ochoa att föreviga sin kärlek till Harry Potter i en sensationell tatuering, vilket brittiska Metro uppmärksammat.

Det är på tatueringsstudion Black Anchor Collective i Hesperia, strax utanför Los Angeles som den fantastiska alstret skapas. I 32 veckor har arbetet pågått och än är det inte avslutat.

Den otroligt detaljrika Harry Potter-tatuering från internet att fullständigt explodera. I hennes sleeve finns Harry i profil, en trollstav, Voldemort och Heedwig ugglan, Hogwarts och mycket mer därtill.

Har du till skillnad från Heather en fylletatuering som du skäms över? Nu kan du få bort den helt gratis!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Vill du ha en likadan tatuering som Heather?