Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4675
reaktioner idag

Jesus gjorde en Tinder-profil – och den är perfekt

Nu kan du dejta Guds son. I varje fall om man får tro Jesus Kristus som själv skapat ett konto på dejtingappen Tinder.

Nu kan du dejta Jesus.

Jesus Tinder-profil.

Här är Jesus Tinder-profil.

Tindraren Jesus, 21, klär sig i "Jesuskläder", har långt hår och skägg. På dejtingappen använder han platta raggningsrepliker och underhållande kommentarer för att försöka charma sig fram till tjejers hjärtan.

Den danskasajten BT hittade Twitteranvändaren @QueenIdle som delat med sig av sin matchning med Nazareth-sonen. Man kan ju gissa att Jesus gör det som en rolig grej men använder en riktig profil.

På bilderna kan man se hur han gör vatten till vin och att han har en påse med bröd och Swedish Fish-godis redo om han får gäster.

På hans profil kan man läsa att han inte förstår varför det står att han är 21 år när han i själva verket är flera tusen år gammal.

Han skriver även att han har en väldigt känd far. Det verkar även som han följt sin pappas fotspår och utbildat sig till snickare.

@QueenIdle fick en matchning med Jesus och la ut sin konversation med honom på sin Twitter.

Så vill du få en dejt med Jesus är det dags att ladda ner dejtingappen Tinder och svajpa loss och hoppas på att du stöter på Jesus.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Skulle du vilja dejta Jesus?

Mer:

7 saker killar absolut inte ska skriva i sin bio på Tinder