Stockholm

Experten sände live hemifrån – då hände något oväntat

Att livesända i TV öppnar alltid upp för oförutsägbara händelser. Det var exakt vad som hände under BBC:s nyhetssändning idag.


Presidenten i Sydkorea Park Geun-Hye har precis blivit avsatt och experten Robert Kelly skulle förklarar den svåra situationen när det oväntade hände i BBC-sändningen.

Plötsligt kommer Roberts barn indansande i rummet och är nyfiken på vem pappa pratar med via datorn, som om det inte vore nog kommer också lillebrorsan in rullande i sin sittvagn.

Bildkälla: Faksimil/Twitter

Professorn håller lugnet och förklara tålmodigt om den trasliga situationen i Sydkorea när även hans fru kommer inrusande rummet, hon försöker febrilt att stilla situationen genom att kontrollera det två glada barnen.

Bildkälla: Faksimil/Twitter

En gråtande flicka och en sittvagn som inte vill ta sig ut genom dörren försvårar dock för frun, men tillslut lyckas hon få ut båda ur rummet och intervjun fortsätter.

På Twitter förklarar Robert Kelly själv situationen i efterhand med att han hade svårt att hålla sig för skratt under hela intervjun, men han förklarar också att det är en vardag för en småbarnsförälder.


Twitter svämmade snabbt över med roliga bilder, filmer och kommentarer från händelsen. Twitteranvändaren LJDolan93 jämför händelsen med en rolig scen från Seinfeld.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du också blivit störd i fel ögonblick?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.